Bungalow.Net-

CAN CALISTRO

Spanje balearen Inca

  • 5
  • 3
CAN CALISTRO

    Dit huiselijke huisje in de buitenwijken van Inca, in het centrum van Mallorca, biedt plaats aan 4 tot 5 personen.
    Na zonnebaden op een van de vier ligstoelen, kunt u een buitendouche nemen of uzelf opfrissen in het 4.6mx 4.6m chloorbad met een diepte van 1.2m. Dankzij de BBQ kun je koken onder de sterrenhemel. De chill-out veranda is gewoon perfect voor een gin-tonic in de avond. Dit mooie huisje is omheind en er zijn een paar buren.

    Een rustieke zit-eetkamer met A / C en open haard is leuk voor familiediners. De keuken is volledig uitgerust, zodat u uw favoriete maaltijden kunt bereiden, op een gaskookplaat. Er is een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig in de badkamer met douche.

    Drie slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed en een met een eenpersoonsbed, maken dit huis ideaal voor vijf personen. Zoals u op de foto's zult zien, zijn er bedden voor zes personen, maar het huis wordt slechts voor vijf personen aangeboden. Een kinderbedje, een kinderstoel, ventilatoren en elektrische kachels zijn op verzoek beschikbaar.

    Dit huisje ligt op ongeveer 3 km van Inca, waar u alles vindt dat u nodig heeft voor een zelfstandig verblijf. Op het L'Angel-plein in Inca kun je 's avonds wat drinken en dineren. Verder staat Inca bekend om zijn leerproductie en daardoor kan men tassen, schoenen en nog veel meer van hoge kwaliteit kopen.

    Aangezien Inca dichtbij het Tramuntana-gebergte ligt, is de zone goed om te wandelen en te fietsen, bijvoorbeeld naar het klooster van Lluc, de baai van La Calobra, Valldemossa, Sóller of Deià. Het noorden verrast met fijnkorrelige zandstranden met helder water, zoals Playa de Muro, Puerto de Alcúdia en Puerto de Pollensa. De laatste is omgeven door de bergen en is een zeer mooie plek.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Er is een externe parkeerplaats voor 6 auto's.

    Afstanden:
    Strand: 25,5 km - Puerto de Alcúdia
    Luchthaven: 38.7 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 23 km - Pollensa
    Stad: 3,6 km - Inca
    Treinstation: 3,6 km -Inca
    Bushalte: 3,6 km - Inca
    Veerboot: 28 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 2.6 km - Inca



    Toeristenlicentie: L12E6913 / 2016 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Inca

    WeatherAPI.com