Bungalow.Net-

TONYITA

Spanje balearen Inca

  • 5
  • 3
TONYITA

    Dit fantastische, typisch Mallorcaanse huis met privé zwembad ligt dichtbij Inca, in het centrum van Mallorca en verwelkomt 5 gasten. De prachtige tuin is een hemelse plek om te ontspannen, te zonnebaden op een van de zes ligstoelen of een verfrissende buitendouche te nemen. In het midden van de tuin staat het grote zwembad van 10,5m x 5,2m met een diepte van 1,1m en 2,2m. In de twee natuurlijke visvijvers wonen kleurrijke vissen en waterplanten. De kinderen zullen genieten van het spelen op de speeltuin of in de tuin. Een gemeubileerde veranda met poolbiljart is ideaal voor lange familieavonden of een smakelijke barbecue. Op de bovenverdieping is er een terras met prachtig uitzicht op het platteland en het groene bos. Dit betoverende huis is omheind en er zijn geen directe buren.
    Het gelijkvloerse huis heeft een oppervlakte van 250m2. Als u de accommodatie betreedt, komt u binnen in de hal een de gezellige zitkamer, waar u een film kunt bekijken op de satelliet-tv. In de eetkamer kunt u genieten van gesprekken met uw geliefden. De keuken met airconditioning, keramisch fornuis en tv (geen satelliet, alleen lokale kanalen) is goed uitgerust, met alle benodigde voorzieningen om maaltijden te bereiden. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en airconditioning, evenals een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden hebben beide een eigen badkamer met douche. De derde slaapkamer is voorzien van een eenpersoonsbed. De laatste twee slaapkamers hebben een gedeeld airco-apparaat. Daarnaast biedt dit huis een badkamer met douche en een badkamer met een bad. In een van de badkamers vindt u een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er is een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig en op aanvraag is er nog één beschikbaar.
    Dit onderscheidende huis ligt op slechts 1 km van Inca, waar u alles vindt wat u tijdens uw vakantie nodig heeft, inclusief goede restaurants en supermarkten. Op donderdag vindt de traditionele markt plaats, waar u vers fruit, groenten en kleinigheden kunt kopen. Als u van natuur houdt, kunt u een trip maken naar de kapel van Santa Magdalena of het klooster van Lluc. De noordkust, vooral Puerto de Alcúdia, is geweldig voor een stranddag en het ligt ongeveer 25 km verderop. Bovendien is de kust leuk voor fietsroutes, een dag doorbrengen in het waterpark van Alcúdia of gewoon genieten van het fijnkorrelige zandstrand. Het noordelijke deel van Alcúdia biedt kleine stranden zoals La Victoria en Playa de Sant Joan. Als u van golf houdt, kunt u een balletje slaan in Alcanada.
    Opmerking: Wij kunnen de gasten onder 27 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Er is buitenparkeerplaats voor 5 auto's.
    De open haard kan niet worden gebruikt.
    Afstanden:
    Strand: 25 km - Puerto de Alcudia
    Luchthaven: 32 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 17 km - Pollensa
    Dorp: 1 km - Inca
    Treinstation: 1 km - Inca
    Bushalte: 1 km - Inca
    Veerboot: 26 km - Puerto de Alcudia
    Ziekenhuis: 2 km - Inca

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Inca

    WeatherAPI.com