Bungalow.Net-

CAN DATO

Spanje balearen Inca

  • 8
  • 2
CAN DATO

    Deze prachtige landelijke villa met privé zwembad en een tuin, gelegen dichtbij Inca is geschikt voor 8 personen. Welkom bij dit prachtige huis, dat beschikt over een zwembad van 9m x 4,5m met een diepte van 1m tot 2m. Er zijn zes hangmatten waar u kunt zonnebaden en profiteren van het weer, evenals een heerlijk diner voorbereiden op de barbecue met uw geliefden.
    Met de trampoline, tafeltennistafel en de basketbalkorf zullen zowel kinderen als volwassenen zich vermaken!
    Afhankelijk van het seizoen kunt u vers fruit van bomen plukken, zoals granaatappels, citroenen, sinaasappelen en abrikozen. Er zijn buren in het gebied, maar de woning is omheind.
    Op de begane grond is er een praktische volledig uitgeruste keuken met keramische kookplaat en een comfortabele eetkamer met satelliet-tv, dvd en een open haard. Op dezelfde verdieping bevinden zich ook de slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed met een eigen badkamer met douche en een bad, de tweede heeft een tweepersoonsbed. Er is ook een andere badkamer met een bad.
    Op de -1 verdieping vindt u nog één slaapkamer met drie eenpersoonsbedden. Het huis is uitgerust met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er is airconditioning in de keuken en in een van de slaapkamers.
    De woning ligt dichtbij Inca, een goed bereikbare stad aan de snelweg en het spoor. Elke donderdag vindt de beroemde markt plaats, die al eeuwen lang wordt gehouden. U vindt er veel diensten zoals supermarkten, bars, cafés en restaurants die traditionele Mallorcaanse gerechten bieden, bekend als kelderrestaurants. Gelegen dichtbij de bergen is het ideaal om uitstapjes te maken over de Tramuntana. Wij raden aan om het Lluc klooster, het Goig Blau reservoir of de legendarische Deià, Valldemossa en de Sóller dorpen te bezoeken.
    Op slechts een half uur rijden ligt de noordkust, mis niet de idyllische stranden van Ca'n Picafort, Playa de Muro, Puerto de Alcúdia en Son Serra de Marina.
    Opmerking: De verhuur van het huis is gebaseerd op de Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.
    Huisdieren zijn niet toegestaan in deze woning.
    Voor aanvullende kosten, raadpleeg de adverteerder.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan bij deze accommodatie.
    Er is buitenparkeerplaats voor 2 auto's.
    Er is overdekte parkeerplaats voor 2 auto's.
    Afstanden:
    Strand: 30km - Puerto de Alcúdia
    Luchthaven: 36km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 31km - Alcanada Golf
    Dorp: 2km - Inca
    Treinstation: 2.5kim - Inca
    Bushalte: 2,5km - Inca
    Veerboot: 31km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 3km - Inca

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Inca

    WeatherAPI.com