Bungalow.Net-

CAN POL

Spanje balearen Inca

  • 10
  • 5
CAN POL

    Typische Mallorcaanse villa met privé zwembad in Inca, geschikt voor 10 personen. Een ochtendduik in het privé zoutwaterzwembad, daarna een siesta op een van de 10 ligstoelen, en ten slotte een smakelijke barbecue met uw vrienden, lachen en lange gesprekken in de middellandse zomeravond: het is het perfecte plan voor uw volgende vakantie! Het zoutwaterzwembad van 12m x 6m heeft een diepte van 0,8m tot 2,5m. De veranda is uitgerust met een grote bank en twee eettafels. Het terrein is omheind en er zijn sinaasappel- en citroenbomen. Er zijn geen directe buren.
    Op de begane grond is er een woonkamer met 4 banken, 2 fauteuils, satelliet-tv en wifi, evenals een eetkeuken met tafel voor 8 personen, een bar met stoelen, een vaatwasser, een keramische kookplaat en alle benodigde keukengerei om uw favoriete gerechten te bereiden. De wasruimte is voorzien van een wasmachine, een droger, strijkijzer en strijkplank. Op deze verdieping vindt u ook een toilet, evenals een slaapkamer met een tweepersoonsbed, toegang tot de veranda en een eigen badkamer met een douche.
    De overige 4 slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Drie van hen zijn voorzien van een tweepersoonsbed (waarvan één een eigen badkamer met douche heeft) en de vierde met twee eenpersoonsbedden. Alle slaapkamers hebben een kledingkast, centrale verwarming en een plafondventilator. Drie van de slaapkamers hebben toegang tot een terras of balkon. Er zijn twee badkamers voor algemeen gebruik op de eerste verdieping (beide met een douche). Op aanvraag is er een babybed en een kinderstoel beschikbaar.
    De finca ligt op een paar minuten rijden van Inca, waar u alle diensten vindt die u nodig heeft tijdens uw verblijf. Er zijn verschillende kelder-restaurants, waar u typische Mallorcaanse gerechten kunt proberen. In de wijnhuizen in Binissalem kunt u wijn proeven. De bergketen Tramuntana ligt op slechts 6 km van het huis en is ideaal om te wandelen en te fietsen. U kunt ook genieten van de romantische bergdorpen zoals Mancor de la Vall, Selva, Sóller of Biniaraix. De dichtstbijzijnde stranden zijn Port d'Alcúdia in het noorden of Playa de Palma in het zuiden, beide op 30 minuten rijden.
    Er is buitenparkeerplaats voor maximaal 5 auto's.
    Er is garageplaats voor maximaal 2 auto's.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van feesten of evenementen is niet toegestaan.
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    De tweede verdieping is niet toegankelijk (onbewoond).
    Afhankelijk van de windrichting kan de nabijgelegen snelweg worden gehoord.
    Afstanden
    Strand: 29,6 km - Playa de Muro
    Luchthaven: 36.10 km - Palma Airport
    Golfbaan: 25,9 km - Pollença
    Dorp: 3.7 km - Lloseta
    Treinstation: 3.6 km - Lloseta
    Bushalte: 3.6 km - Lloseta
    Veerboot: 30,4 km - Port d'Alcudia
    Ziekenhuis: 4.4 km - Ziekenhuis Comarcal d'Inca
    Borg: €300,-
    Verwarming (november - maart): €10,- per nacht (verplicht)
    Eindschoonmaak (januari - december): €150,- per verblijf (verplicht)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Inca

    WeatherAPI.com