Bungalow.Net-

ACUSTIC

Spanje balearen Inca

  • 6
  • 3
ACUSTIC

    Stijlvol en rustig huis dichtbij Inca met privé zwembad en terras, ideaal voor 6 personen. Deze mooie villa is gebouwd in 1989 en is in 2016 zorgvuldig gerenoveerd. Tijdens hete zomerdagen kunt u zich verfrissen in het privé zwembad van 5mx 3m met een diepte van 1,3m. Het zwembad is omringd door een mediterrane tuin met verschillende planten, Boeddha-standbeelden en bomen, een heerlijke plek om te barbecueën, genieten van een glas wijn op het terras, een siësta op de bank of te zonnebaden op een van de twee ligstoelen. Het perceel is omheind en er zijn geen directe buren.
    Binnen voelt u het warme en uitnodigende sfeer vanaf het eerste moment. De grote woonkamer met bank is een mooie plek om tv te kijken (kanalen in het Spaans en Duits) of te genieten van een kopje thee naast de open haard. De open keuken met eethoek is goed uitgerust, inclusief een keramische kookplaat. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    De hoofdslaapkamer heeft een warme rustieke stijl en is voorzien van airconditioning, een kledingkast en toegang tot het terras. Er is ook ruimte voor een kinderbedje/kinderstoel indien nodig. Het meest onderscheidende detail van deze kamer is de open badkamer waar u heerlijk kunt ontspannen in het spabad. De overige twee slaapkamers (zonder airco) hebben twee eenpersoonsbedden. De tweede badkamer heeft een douche.
    Op 15 minuten rijden ligt de stad Inca met veel diensten zoals restaurants, supermarkten en winkels. Op donderdag vindt de wekelijkse markt plaats. Het dichtstbijzijnde zandstrand is Can Picafort, in het noorden van het eiland. Verder kunt u Son Serra de Marina, Puerto de Alcúdia of Playa de Formentor bezoeken. Als u buitensporten wilt beoefenen, raden wij het Tramuntana-gebergte aan, ideaal voor wandelen en fietsen.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Er is buitenparkeerplaats voor 2 auto's.
    Afstanden:
    Strand: 21,4 km - Ca'n Picafort
    Luchthaven: 43,8 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 28.7 km - Golf Pollença
    Stad: 2.4 km - Llubí
    Treinstation: 4 km - Llubí
    Busstation: 2,5 km - Llubí
    Veerboot: 33,1 km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 8.1 km - Ziekenhuis Comarcal d'Inca
    Borg: €300,-

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Inca

    WeatherAPI.com