Bungalow.Net-

CAN RAFELINO

Spanje balearen Inca

  • 6
  • 3
CAN RAFELINO

    Welkom bij dit huis met privé zwembad in Inca. Het is geschikt voor 6-7 personen.
    Dit huis met twee verdiepingen heeft drie slaapkamers en twee badkamers. Er zijn twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer met een tweepersoonsbed. Er is een badkamer met douche en één met bad. Op aanvraag kunnen we een extra bed verstrekken voor de 7e gast.
    In dit gezellige en comfortabele huis kunt u zich thuis voelen. Ontspan op een van de banken in de woonkamer terwijl u een goed boek leest, satelliet-tv kijkt, muziek luistert of surft op het internet (WIFI). De keuken is voorzien van alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie: broodrooster, vaatwasser, koffiezetapparaat, oven, keramische kookplaat, bestek, keukengerei, koelkast met vriezer enz. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Buiten vindt u prachtige plekken om van uw vakantie te genieten: op het terras, van een heerlijke barbecue, een duik in het zwembad, van zonnebaden of gewoon relaxen op het terras. De veranda is voorzien van een tafel en stoelen voor 8 personen. Op het perceel is er ruimte om maximaal 4 auto's te parkeren.
    Het huis ligt op 5,5 km van de stad Muro, waar u alles vindt wat u tijdens uw vakantie nodig heeft: supermarkt, geldautomaat, apotheek, sportterrein, bars en enkele lokale restaurants. Elke zondag is er een lokale markt! De locatie biedt u gemakkelijke toegang tot de bergen, stranden, de stad of de fietspaden.
    Binnen 20 minuten bent u met de auto bij de dichtstbijzijnde stranden: Can Picafort en Ses Casetes des Capellans. U kunt genieten van een aangename zonnige dag op het zandstrand en 'paella' voor lunch bestellen in een van de restaurants met uitzicht op zee. Haal het meeste uit uw dag en geniet van een cocktail bij zonsondergang! De boulevard van Can Picafort heeft een geweldig aanbod aan bars en restaurants en heeft altijd een levendige sfeer. Als u richting Alcudia gaat, komt u naar Playa de Muro, een rustig strand met een beschermd duingebied van ecologisch belang en ondiep kristalhelder water, ideaal voor kinderen. Het is de moeite waard om naar Alcúdia of Pollensa te gaan en hun talrijke kleine baaien te ontdekken!
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Afstanden:
    Zandstrand, Can Picafort: 18,5 km
    Muro (geldautomaat, supermarkt, bars, restaurants, treinstation, apotheek, etc.): 5.5 km
    Luchthaven: 44,4 km
    Ziekenhuis (Inca): 7,5 km
    Golfbaan (Pollença): 29 km
    Port d'Alcúdia: 26,7 km
    Palma centrum: 42 km
    Toeristenvergunning: 17001

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Inca

    WeatherAPI.com