Bungalow.Net-

SABATERA

Spanje balearen Inca

  • 2
  • 1
SABATERA

    Met een prachtig terras waar u kunt genieten van onvergetelijke momenten in de buitenlucht, ligt dit fantastische huis voor 2 personen op slechts een steenworp afstand van het centrum van Inca.
    Dit is een geweldig herenhuis, gelegen op de begane grond van een gebouw met twee verdiepingen, en wordt dan een gezins-, rustige en nabije hoek om uw dromen waar te maken op het eiland. Het terras is mooi omdat het smaakvol is ingericht en gemeubileerd. De combinatie van de stenen muren met de levendige kleuren, de bomen, de twee ligstoelen om een tijdje te genieten van de zon, de ingebouwde bank om te genieten van een goed boek en, het beste van alles, de barbecue voor de echte professional koks van maaltijden in de open lucht. Je kunt koken en genieten van de heerlijke recepten onder de gezellige kleine veranda.

    Binnen is er een uitnodigende woonkamer met een bank, twee fauteuils en airconditioning, die de perfecte hoek is om de satelliet-tv te kijken, een van de boeken van het huis te lezen of gewoon uit te rusten. De woonkamer staat open voor de eetkamer, die is uitgerust met een tafel met stoelen en leidt, aan de ene kant, naar het terras en aan de andere kant naar de keuken. Deze biedt een keramische kookplaat, een oven, een koelkast, een vaatwasser, een koffiezetapparaat en nog veel meer, zodat u kunt koken alsof u thuis bent. Er is een slaapkamer om te rusten in het huis, en het beschikt over een tweepersoonsbed, een kledingkast, een ventilator en ruimte om een babybedje te bereiden als u met uw baby reist. Ten slotte is er een badkamer met douche voor de hele accommodatie.

    Het huis ligt op ongeveer 200 meter van het centrum van deze mooie en fascinerende stad, dus u kunt een prachtige wandeling maken door de charmante straatjes vol met allerlei winkels: mode, eten, schoenen, bars, cafés en speciaal Mallorcaanse restaurants waar u kunt probeer onze beste gerechten. De straatmarkt vindt plaats op donderdagochtend van 7 eeuwen geleden. Als je zin hebt, kun je genieten van het nachtleven van de stad, waar je een aantal bars en pubs zult vinden om wat te drinken. Wat de stranden betreft, is de dichtstbijzijnde het paradijselijke en uitgestrekte strand van Puerto de Alcudia, op ongeveer 25 km afstand. Maar er zijn veel andere stranden zoals Can Picafort, Son Serra de Marina of degenen in de buurt van Palma in de tegenovergestelde richting.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    U vindt buren op de bovenste onafhankelijke verdieping.

    Afstanden
    Strand: 25,3 km - Puerto de Alcúdia
    Luchthaven: 40.3 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 29,3 km - Golf Alcanada
    Stad: 0 km - Inca
    Treinstation: 0,65 km - Inca
    Bushalte: 0,65 km - Inca
    Veerboot: 25,8 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 2 km - Hospital Comarcal de Inca

    Toeristenlicentie: L12E8002

    Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Inca

    WeatherAPI.com