Bungalow.Net-

REFUGI DE LES AGUILES

Spanje balearen Lloseta

  • 7
  • 4
REFUGI DE LES AGUILES

    Geniet van de rust van het platteland in dit prachtige huis voor 6 of 7 personen met privé zwembad aan de rand van Lloseta. Dit prachtige en comfortabele huis ligt dichtbij de Sierra de Tramuntana en heeft prachtig uitzicht op de bergen. Buiten kunt u genieten van een geweldige duik in het privé zwembad van 8 x 3 meter met een diepte van 0,6 tot 1,8 meter. Er zijn 3 ligbedden waar u comfortabel kunt zonnebaden, of u kunt ontspannen in een van de twee Balinese bedden bij het zwembad. Op een paar stappen van het zwembad ligt de veranda, volledig ingericht met een buitentafel om te genieten van maaltijden en diners in de buitenlucht en comfortabele fauteuils om van een drankje te genieten bij zonsondergang. Er is ook een terras met tafel en stoelen voor 6 gasten, een andere leuke hoek bij dit huis. Het heeft ook een barbecue waarop u heerlijke gegrilde vleeswaren en groenten kunt bereiden. Het huis ligt in een finca van 4000 m2, dat omheind is en er zijn naaste buren.
    Deze charmante villa van 250 m2 is verdeeld over 2 verdiepingen, waar u alle voorzieningen vindt om van een fantastische vakantie te genieten. Op de bovenverdieping vindt u de woonkamer met een bank en twee fauteuils, waar u comfortabel naar satelliet-tv kunt kijken of surfen op het internet (Wi-Fi). Het is gescheiden van de open keuken door middel van een marmeren aanrechtblad. De keuken is voorzien van keramische kookplaat en alle benodigde keukengerei voor het koken. De eethoek grenst aan de woonkamer en is bereikbaar via enkele treden naar beneden en heeft een tafel met stoelen voor 8 personen. Op deze verdieping vindt u nog een badkamer met een douche. De drie slaapkamers bevinden zich op de begane grond. De eerste is voorzien van een tweepersoonsbed, het heeft een kledingkast en uitzicht op het platteland, evenals de tweede slaapkamer, waar u ook het opklapbed voor de extra gast vindt. Het heeft ook een eigen badkamer met douche. De derde slaapkamer heeft ook een tweepersoonsbed, kledingkast en uitzicht op het platteland en een eigen badkamer met douche. Er is ook een andere badkamer op deze verdieping met douche. Als u met een baby reist, is er een kinderstoel en een kinderbed beschikbaar. Er is ook een wasmachine en strijkijzer en strijkplank aanwezig in de accommodatie.
    Dit huis ligt aan de rand het dorp, zodat u kunt genieten van de rust van het platteland.  Lloseta ademt de sfeer van een typisch Mallorcaans dorp van de Raiguer provincie. Het is goed verbonden met de rest van het eiland dankzij de snelweg, en u kunt naar Palma gaan met de trein. Dichtbij Lloseta is Inca, met alle diensten die u nodig heeft, en waar u de straatmarkt op donderdag niet mag overslaan. Puerto de Alcudia, met een van de meest ongelooflijke stranden op het eiland, ligt op slechts 32 km afstand.
    Opmerking: De huur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24th November). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Er is buitenparkeerruimte voor 5 auto's.
    Er is overdekte parkeerruimte voor één auto.
    Afstanden
    Strand: 32 km - Port d'Alcúdia
    Luchthaven: 36 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 30 km - Pollença Golf
    Dorp: 1,5 km - Lloseta
    Treinstation: 1.5 km - Lloseta
    Bushalte: 2 km - Lloseta
    Veerboot: 32 km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 4.6 km - Hospital Comarcal d'Inca
    Borg: €300,-
    Extra Bed (januari - december): €15,- per nacht (optioneel)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Lloseta

    WeatherAPI.com