Bungalow.Net-

CA N'ABRINES

Spanje balearen Lloseta

  • 6
  • 3
CA N'ABRINES

    Welkom in dit prachtige rustieke huis voor 6 personen in Lloseta.
    Het zwembad van 8 x 4 m2 met een diepte van 1,2 tot 1,8 m bevindt zich op de 1e verdieping. Geniet van zonnebaden op een van de 6 ligbedden of geniet van een frisse zomerlunch op het volledig uitgeruste terras naast de barbecueruimte. Er is ook een buitenbadkamer naast het zwembad.
    Het huis van 500 m2 is verdeeld over 3 verdiepingen. Het heeft 3 slaapkamers, twee op de 1e verdieping (één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden) en één op de 2e verdieping (met twee tweepersoonsbedden). Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er zijn 3 badkamers; een badkamer met douche en een bad op de 1e verdieping, een toilet op de begane grond en een buitendouche. De gezellige woonkamer is uitgerust met twee banken, een fauteuil, een tafel en een satelliet-tv; De aparte keuken met keramische kookplaat heeft alle benodigde kookgerei. In de eethoek staat een tafel met 4 stoelen. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    LLoseta is een klein dorp gelegen in de Tramuntana en op slechts enkele km van Inca, waar u alles vindt dat u nodig heeft voor uw verblijf: bars, restaurants, pubs, winkels, internationale winkels, ambachtelijke producten, banken, apotheken, ziekenhuis, sportcentrum etc. Elke donderdag is er een grote markt met kleding, fruit, groenten, zelfgemaakte worstjes, keramiek enz.
    Binnen slechts 30 minuten bent u met de auto bij "Ses Casetes dels Capellans" en "Can Picafort". Geniet van een dag op de prachtige stranden, kies uit de talrijke restauranten aan de strandboulevard of direct op het zand, of maak gewoon een wandeling terwijl u naar de zonsondergang kijkt. De omgeving van Port Alcúdia en Pollença is ook mooi om te ontdekken.
    LET OP: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.
    NOTITIE:
    Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.
    Raadpleeg de adverteerder voor de mogelijke extra kosten.
    AFSTANDEN:
    Strand: 32 km - Port Alcúdia
    Luchthaven: 35 km - Vliegveld Son Sant Joan
    Golf: 23,5 km - Pollença
    Dorp: 0.250 km - Lloseta
    Treinstation: 0,6 km - Treinstation van Lloseta
    Bushalte: 0,6 km - Lloseta
    Veerboot: 33 km - Port Alcúdia
    Ziekenhuis: 5.2 - Ziekenhuis van Inca
    Toeristenvergunning: L95E10000/2017

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Lloseta

    WeatherAPI.com