Bungalow.Net-

CAN SALAT

Spanje balearen Lloseta

  • 9
  • 5
CAN SALAT

    We verwelkomen 9 gasten in deze prachtige rustieke finca met privézwembad en tennisbaan, gelegen op slechts 500 meter van het centrum van Lloseta.
    Gelegen in een landelijke omgeving, maar op slechts een steenworp afstand van het dorp, is dit het perfecte huis om een aantal ontspannende dagen door te brengen. Het grote chloorfilterbad, met een waterdiepte van 1 tot 1,8 meter en niet minder dan 10 x 5 meter, nodigt uit tot gezelligheid en afkoeling met een goede duik. Een mooi grasveld omringt het zwembad waar je je handdoek kunt uitspreiden en lekker kunt zonnebaden in de zon, terwijl de kleine kinderen spelen en rennen. Voor de veranda van het huis, ideaal om te genieten van een heerlijke barbecue of 's avonds buiten, vindt u een zonneterras met ligstoelen om te genieten van de Mallorcaanse zon. U zult geweldige familie momenten doorbrengen met poolen of tennissen. U vindt het hof achter de prachtige muur bij het zwembad. Enige rackets en ballen zijn beschikbaar. Er is ook een comfortabele buitenbadkamer met een douche. Het terrein is omheind en er zijn buren in de buurt.

    Achter de Mallorcaanse stenen gevel vindt u een echt juweel met het hele eilandkarakter binnenin. De kamer die u vindt wanneer u binnenkomt, biedt plaats aan een prachtige woonkeuken die zo is ontworpen dat u een dvd-film of in de satelliet-tv-kanalen kunt kijken terwijl u kookt en de tafel legt. Om uw beste gerechten te bereiden, biedt de keuken een gasdop, een oven, een magnetron, een broodrooster en nog veel meer. Deze kamer voltooit zijn apparatuur met een AC-eenheid en een open haard, zodat u het klimaat kunt regelen. De wasruimte heeft een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Op dezelfde verdieping vindt u twee badkamers met elk een bad en drie slaapkamers met een kast en directe toegang tot de tuin en twee slaapkamers met een ventilator. De ene heeft twee eenpersoonsbedden en de andere twee hebben elk een tweepersoonsbed. De laatste slaapkamer bevindt zich op de bovenverdieping en is uitgerust met twee tweepersoonsbedden en een bank, airconditioning en zelfs een tafeltennistafel. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel klaarzetten.
    Het pand ligt op ongeveer 500 meter van het centrum van Lloseta, een dorp in het binnenland dat zeer bekend is dankzij de typische cake genaamd "Cardenal". Hier vindt u een supermarkt, een paar supermarkten, het treinstation en enkele bars. De stad Inca is niet ver weg en het is perfect om boodschappen te doen, het traditionele Mallorcaanse eten te proeven in een restaurant of een bezoek te brengen aan de straatmarkt die elke donderdag plaatsvindt. Het Tramuntana-gebergte biedt prachtige routes zoals die van Tossals Verds, Cúber of Biniaraix. Als u het niet erg vindt om te rijden, raden we u aan de prachtige dorpen Valldemossa, Fornalutx of Sóller te bezoeken. Het dichtstbijzijnde strand ligt in Puerto de Alcudia, een uitgestrekt strand met wit zand en kristalhelder water op ongeveer 29,5 km afstand.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Er is een parkeerplaats voor 5 auto's.
    De wisseldag in juli en augustus is op zaterdag.

    Afstanden
    Strand: 29,5 km - Puerto de Alcúdia
    Luchthaven: 38.6 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 26,4 km - Golf Pollença
    Gemeente: 0.500 km - Lloseta
    Treinstation: 0,400 km - Lloseta
    Bushalte: 0.850 km - Lloseta
    Veerboot: 33.1 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 5,4 km - Hospital Comarcal de Inca

    Toeristenlicentie: VT / 2187

    De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Lloseta

    WeatherAPI.com