Belvilla-

Noguer

Spanje balearen Lloseta

  • 4
  • 2
Noguer

    Deze mooie villa biedt een grote tuin met kunstgras en een zwembad. Daarnaast is er een trampoline, een biljarttafel en een volledig uitgeruste veranda met een barbecue aanwezig om gebruik van te maken tijdens uw vakantie.

    Het huis heeft een verdieping met twee slaapkamers, een badkamer met douche, een woon-eetkamer en een keuken met vitro fornuis, in dezelfde ruimte.

    Lloseta is een klein dorp, gelegen in de Tramuntana, op een paar kilometer van Inca; een stad waar je alle leuke winkels, barretjes en restaurants tegen komt. Elke donderdag is er in Inca een markt waar je textiel, fruit, groenten, zelfgemaakte worstjes en keramiek terug vindt. Geniet van een dag op het strand, proef een heerlijke mediterrane maaltijd, kijk naar de zonsondergang in een van de restaurants direct aan het strand, of maak een wandeling langs de boulevard van Can Picafort. De huur van deze woning is gebaseerd op de Spaanse wetgeving, in het bijzonder Wet 29/1 van 24 november op stedelijke verhuur, waarvoor het onroerend goed beschikbaar zal zijn voor het seizoensgebonden gebruik.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Lloseta

    WeatherAPI.com