Bungalow.Net-

CA VOSTRA

Spanje balearen Llubí

  • 9
  • 4
CA VOSTRA

    Dit mooie rijtjeshuis met privézwembad ligt in Llubí, in het noorden van het centrum van Mallorca en verwelkomt 8 - 9 personen. De accommodatie beschikt over een zwembad, een buitendouche, zes ligstoelen om te zonnebaden en een gemeubileerde veranda waar u van een barbecue kunt genieten met vrienden. Er is een oude put die vroeger het huis van water voorzag, maar tegenwoordig is het uitgedroogd. Het zwembad van 7.5mx 3.5m heeft een diepte van 1.2m x 1.8m en een trap leidt naar een gemeubileerd terras, waar u buiten kunt eten.
    Via dit terras komt u in de volledig uitgeruste keuken met keramische kookplaat. De zit-eetkamer met airconditioning en televisie (alleen Duitse en Spaanse zenders) is zeer comfortabel, zodat u zich thuis zult voelen. De wasruimte is uitgerust met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Op deze verdieping vindt u een slaapkamer met een stapelbed, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, ze hebben allemaal een ventilator en een kledingkast, evenals een badkamer met een bad. We verstrekken graag een kinderbed en een kinderstoel voor onze jongste gasten.
    Boven is er een ruime slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, airconditioning, badkamer met douche en een slaapbank van 1m x 1.8m voor een negende persoon. Deze slaapkamer heeft toegang tot een niet-gemeubileerd terras. Er zijn vijf elektrische radiatoren voor de winter.
    Het authentieke dorp Llubí ligt in het noorden van het centrum van Mallorca, op ongeveer 15 minuten (met de auto) van de kust verwijderd en stranden zoals Can Picafort, Playa de Muro, Son Serra de Marina en Puerto de Alcúdia. Een auto is belangrijk omdat er geen busdienst is. Alle noordelijke, gezinsvriendelijke stranden worden gekenmerkt door fijnkorrelig zand, kristalhelder water en een gematigde deining. Ten noorden zijn de stranden van Puerto de Pollensa, Cala Sant Vicente en Playa de Formentor gelegen dichtbij de bergen.
    Het centrum van Llubi biedt een supermarkt, restaurants en cafés. 's Avonds kunt u een mooie wandeling maken door de geplaveide straatjes vergezeld van een lekker glaasje wijn. In de stad Inca vindt u grote supermarkten, meer restaurants en winkels. Inca is beroemd om zijn leerproductie en de donderdagmarkt, die al sinds eeuwen plaatsvindt. Probeer typisch Mallorcaanse gerechten in een 'celler', authentieke kelderrestaurants.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Onze gasten hebben toegang tot de eerste en de tweede verdieping, omdat de begane grond gesloten en bewoond is.
    Afstanden:
    Strand: 17 km - Can Picafort
    Luchthaven: 39 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 26.7 km - Alcanada
    Dorp: 0.01 km - Llubi
    Treinstation: 2,2 km - Llubi
    Bushalte: 0,25 km - Llubi
    Veerboot: 24 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 8.6 km - Inca
    Borg: €300,-
    Elektriciteit (januari - december): €0.25 per KW (verplicht)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Llubí

    WeatherAPI.com