Bungalow.Net-

SA VINYOTA

Spanje balearen Llubi

  • 5
  • 3
SA VINYOTA

    Gelegen in Llubí, in het midden van Mallorca, heeft dit prachtige huis een zwembad en is geschikt voor 5 personen. In de verzorgde tuin kunt u op een van de drie ligbedden zonnebaden, met uw kinderen spelen of afkoelen in het privé zwembad. Het opblaasbare zwembad van 6m x 2,5m en heeft een diepte van 0,9m. Vanuit de tuin heeft u een prachtig idyllisch uitzicht op het platteland en de dieren die daar wonen, waaronder paarden, geiten en struisvogels. In aanwezigheid van de eigenaar kunt u de dieren zien. De veranda is ideaal voor een barbecue met vrienden en is een zeer unieke plek omdat het is ingericht met oude landgereedschap. Boven is er een terras met panoramisch uitzicht over het platteland en de bergen. Afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid kunt u verse sinaasappels van de boom plukken. Dit mooie huis is omheind en de gasten hebben toegang tot de begane grond, omdat de bovenste verdieping gesloten en onbewoond is.
    Op de begane grond is er een comfortabele lounge met satelliet-tv, een goed uitgeruste keuken met gasfornuis, een wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een slaapkamer met een eenpersoonsbed en een badkamer met bad en bidet. Voor de zomer zijn er drie ventilators en op aanvraag is er een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar voor de kleintjes.
    Deze accommodatie ligt in een rustige landelijke omgeving en is ideaal voor mensen die in contact willen komen met de natuur. Op het terrein, in een omheining, leven er meerdere dieren en de eigenaar voedt ze elke dag. In Llubí vindt u een supermarkt, restaurants en cafés. Grotere supermarkten en diensten vindt u in Inca en Muro. Dinsdag is de marktdag in Llubí en dan kunt u verse groenten en fruit kopen van lokale boeren. Een auto is nodig.
    Op ongeveer 20 minuten rijden ligt de noordkust die bekend staat om zijn prachtige stranden. Can Picafort, Puerto de Alcudia en Puerto Pollensa zijn enkele voorbeelden van stranden voor gezinnen met elke dienst die u kunt voorstellen. De stranden Serra de Marina en Playa de Muro liggen ook hier, deze zijn natuurlijke stranden. In Son Serra de Marina vindt u een goed restaurant naast het strand.
    Opmerking: De verhuur van het huis is gebaseerd op de Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.
    Opmerking: Wij kunnen de gasten onder de 20 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Neem contact op met de adverteerder voor extra kosten
    Huisdieren zijn welkom.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Er is buitenparkeerplaats voor 3 auto's.
    Afstanden
    Strand: 20.5 km - Can Picafort
    Luchthaven: 45,9 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 31,2 km - Pollença
    Plaats: 2.9 km - Llubí
    Treinstation: 4.4 km - Llubí
    Bushalte: 4.4 km - Llubí
    Veerboot: 36,9 km - Port d'Alcudia
    Ziekenhuis: 9,6 km - Inca

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Llubi

    WeatherAPI.com