Bungalow.Net-

PARAMOLA

Spanje balearen LLucmajor

  • 7
  • 3
PARAMOLA

    In S'Estanyol de Migjorn, op slechts 3 km van het strand, dit prachtige huis van het dorp met een prachtige tuin is perfect voor 6 personen.
    Heft u zin om de dag te beginnen met een ontbijt onder de veranda op een mooie zonnige dag? U kunt ook een rijke barbecue bereiden vergezeld van een fles wijn onder een sterrennacht van de Middellandse Zee. De kinderen zullen zich prima vermaken in de geweldige speeltuin! U heeft de beschikking over een houtoven die ideaal is om pizza's te bereiden. U hoeft alleen wat hout te kopen en dan te genieten. Over het algemeen nodigen alle buitenruimtes van het huis u uit om in uw familiekring te zijn en te ontspannen.

    Het huis heeft een grote en comfortabele woonkamer waar u tv kunt kijken. De keuken van inductie heeft plaats voor 6 personen en directe toegang tot de tuin. Er iseen onafhankelijke kamer met wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn 3 slaapkamers met een kledingkast, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en de andere twee met elk 2 eenpersoonsbedden. Vanaf de laatste kunt u uitstappen naar het buitenterras. We kunnen  een wieg en een kinderstoel voor een baby geven. Er zijn twee badkamers met ligbad voor het hele huis. In het huis zijn er tot 3 ventilators voor de heetste maanden, en twee radiatoren voor de koelere.

    S'Estanyol de Migjorn is een rustig stedelijk centrum aan de zuidkust van het eiland, binnen de termijn van Llucmajor, gelegen tussen het platste punt en Sa Rápita. Hier vindt u restaurants, bars en het strand van Sa Ràpita. Na 1,5 km meer vindt u het mooie en uitgestrekte strand van Es Trenc, een van de beste en idyllische stranden van Mallorca. In feite wordt het beschouwd als een natuurlijk landschap door zijn kristalheldere water en zijn fijne witte zand. Een cocktail op het strand nemen, zal een droom zijn.

    Opmerking: de huur van deze accommodatie wordt uitgevoerd op basis van de Spaanse wetgeving, in het bijzonder wet 29/1994 van 24 november inzake huurcontracten. Om deze reden is de accommodatie beschikbaar voor seizoensgebruik. In dit contract krijgt de huurder geen enkele vorm van toeristische diensten aangeboden. Dit contract bestaat alleen uit de overdracht van het gebruik en genot van het onroerend goed

    Neem contact op met de adverteerder voor extra kosten
    Huisdieren en het houden van evenementen zijn niet toegestaan op het terrein.
    Er is een garage met ruimte voor één auto.

    Afstanden:
    Strand: 3,6 km - Sa Ràpita
    Luchthaven: 33.1 km - Son Sant Joan, Palma de Mallorca
    Golfbaan: 22,1 km - Golf Son Antem, Llucmajor
    Woonplaats: 0,001 km - S'Estanyol de Migjorn
    Treinstation: 41,4 km - Estación Intermodal, Palma
    Bushalte: 0.350 km - S'Estanyol de Migjorn
    Veerboot: 40.9 km - Puerto de Palma
    Ziekenhuis: 37,5 km - Hospital of Son Llàtzer, Palma


    Toeristenlicentie: 1388/2017 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor LLucmajor

    WeatherAPI.com