Bungalow.Net-

CASA CAMPILLOS

Spanje balearen LLucmajor

  • 10
  • 5
CASA CAMPILLOS

    Stijlvolle finca met privé zwembad en tuin in Llucmajor, op 15 minuten rijden van Palma de Mallorca, ideaal voor 10 personen. Het grote zwembad van 10m x 5m met een diepte van 0,9m tot 1,9m is geheel privé voor onze gasten. U kunt elke dag genieten van zonnebaden op een van de tien ligstoelen, een verfrissende buitendouche, een rijke barbecue op een van de terrassen of van de rust en de natuurlijke omgeving tijdens uw vakantie. De verzorgde tuin heeft veel ruimte voor kinderen om te spelen. Er zijn geen directe buren, zodat u van complete privacy geniet. Het huis ligt op een perceel van meer dan 11000m2, dat omheind is.
    Het prachtige huis combineert authentieke elementen met het comfort van het moderne leven. De woonkamer met satelliet-tv en een grote eethoek is de favoriete plek van onze gasten om samen te dineren. Daarnaast is er een tweede kleinere lounge met airconditioning en houtkachel voor romantische momenten. U zult genieten van het bereiden van uw favoriete gerechten in de volledig uitgeruste keuken met keramische kookplaat, keukengerei en vaatwasser. Naast de keuken staat de wasruimte met een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank. Op de begane grond is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een eigen badkamer met ligbad, airconditioning, kast en toegang tot het terras. Er is ook een toilet op de begane grond.
    Via enkele treden komt u op de eerste verdieping waar u nog vier slaapkamers vindt; drie met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden waarvan één een eigen badkamer met bidet en bad heeft. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, kledingkasten en toegang tot een terras. Op aanvraag kunnen we maximaal twee babybedjes en een kinderstoel verstrekken. Op de eerste verdieping is er naast de en-suite badkamer nog één badkamer met bad en bidet. Als u ons in de winter bezoekt, kunt u gebruik maken van de centrale verwarming.
    Wilt u naar het strand gaan of sporten beoefenen? U kunt in dit gebied beide doen, want u bent binnen 15 minuten bij de golfbaan Son Antem en het levendige strand S'Arenal of het rustige Cala blava met de auto. Op woensdag, donderdag en zondag kunt u de vlooienmarkt van Llucmajor bezoeken en regionale producten kopen. De hoofdstad van Mallorca, Palma de Mallorca, ligt op slechts 20 km afstand en staat bekend om de kathedraal La Seu, het Parc de la Mar en de pittoreske oude binnenstad. Het Palma Aquarium, ongeveer 13 km verderop, is ideaal om van een dag met uw familie te genieten.
    Opmerking: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.
    Er is buitenparkeerplaats voor 4 auto's.
    Voor eventuele extra kosten kunt u contact opnemen met de adverteerder.
    Huisdieren zijn welkom.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Afstanden:
    Strand: 11,4 km - S'Arenal
    Luchthaven: 16,3 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 3,1 km - Son Antem
    Dorp: 5,6 km - Llucmajor
    Treinstation: 37 km - Estacio Intermodal, Palma
    Bushalte: 3,5 km - Llucmajor
    Veerboot: 26 km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 20,2 km - Son Llatzer
    Borg: €300,-

    Foto's

    Locatie

    Weer voor LLucmajor

    WeatherAPI.com