Bungalow.Net-

SONCALDES VUIT

Spanje balearen Llucmajor

  • 8
  • 4
SONCALDES VUIT

    Dit is een antiek, statig huis met al het comfort dat u tegenwoordig nodig heeft. Het is geschikt voor 8 personen. Het beschikt over een privé zwembad, airconditioning, WIFI en satelliet-tv.
    Dit is een mooi landhuis op Mallorca. Het is goed bewaard en het biedt alle comfort voor uw onvergetelijke vakantie ervaring.  De  'possessió' van Son Caldes staat dichtbij de stad Llucmajor, het is meer dan 500 jaar oud, dit maakt deze plaats nog aantrekkelijker.
    In het hoofdgebouw zijn drie en-suite badkamers, een ruime woonkamer, eetkamer, compleet ingerichte keuken met capaciteit voor de gasten. Sommige oude voorzieningen zijn heel goed bewaard. Tegelijkertijd is het huis ingericht met alle nieuwe elektrische voorzieningen, ariconditioning, centrale verwarming, mix van nieuw meubilair met opgeknapte meubels. Er is een wijnkelder waar u nog handgemaakte vaten aan zult treffen, sommigen zijn meer dan 200 jaar oud.
    Voor het gebouw is een ander huis, onderdeel van de hele groep, dit wordt open gemaakt als u meer bedden nodig heeft. Dit is een huis van twee verdiepingen met een mooi ingerichte woonkamer, een compleet ingerichte keuken en een badkamer op de begane grond.  Op de zolder is een slaapkamer, met toegang tot de woonkamer met een kast en twee eenpersoonsbedden. Dit gebouw heeft geen centrale verwarming,  er is wel een openhaard en airconditioning voor het bewaren van de juiste temperatuur, het hele jaar door.
    Buiten de huizen is een groot terras en een zwembadgebied waar u kunt afkoelen tijdens de warme zomerdagen. Het terras is gemeubileerd met tafels, stoelen, ligstoelen voor gezellig diners met vrienden en familie of voor lekker bruin worden en ontspannen. Er is een natuurlijk Mediterraan bos met uitzicht over het platteland rondom u.
    Het is een korte rit naar Palma stad of naar de mooie stranden zoals Es Trenc, Cala Pi en Sa Rápita.  De stad Llucmajor ligt slechts 1.5km verderop en u vindt hier voorzieningen zoals plaatselijke markten, supermarkten, winkels, bars en restaurants.
    Dit huis is een mooie plek, het is een onderdeel van de geschiedenis van het eiland. Tegelijkertijd is het aangepast aan de tegenwoordige tijd, u vindt hier comfort en een persoonlijk tintje op een perfecte plek voor uw vakantie. Aarzel niet een bezoek te brengen aan deze overblijfsels aan de Middellandse Zee.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Afstanden:
    Luchthaven: 15 km
    Llucmajor (geldautomaat, supermarkt, restaurants, apotheken enz.): 1,5 km
    Es Trenc strand: 19 km
    Busstation: 2 km
    Golfbaan (Maioris): 19.5 km
    Dokter Llucmajor: 2,5 km
    Ziekenhuis Son Espases (Palma): 29 km
    Treinstation (Palma): 25 km
    Veerboot Palma: 24 km
    Palma centrum: 25 km
    S'Estanyol de Migjorn (strand): 16.5 km
    Toeristenvergunning: ET/3535

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Llucmajor

    WeatherAPI.com