Bungalow.Net-

CAN REY DES PLA

Spanje balearen Mallorca

  • 8
  • 5
CAN REY DES PLA

    Welkom bij dit prachtige huis in Genova, dichtbij Palma de Mallorca en het kasteel Bellver, geschikt voor 8 personen. Het huis heeft een prachtige patio met bloemen waardoor het huis een mediterrane sfeer heeft. Het grote terras is ideaal voor lange diners in de buitenlucht met het hele gezin. Of geniet van een smakelijke barbecue onder de sterrenhemel. Zowel kinderen als volwassenen zullen genieten van spannende tafeltennis wedstrijden. 's Middags kunt u op een van de drie ligbedden zonnebaden. Dit gezellige huis ligt in het dorp en er zijn een aantal directe buren rondom het huis.
    In de comfortabele woonkamer kunt u met uw familie eten, satelliet-tv kijken of uw favoriete boek lezen bij de houtkachel. Het huis heeft een typisch Mallorcaanse inrichting, de hoogtepunten zijn de originele tegels van de kamer. In de keuken met een gasfornuis vindt u alles wat u nodig heeft om een gerecht te bereiden. Ook is er een wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Op de begane grond is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche.
    Op de bovenverdieping vindt u drie slaapkamers met eenpersoonsbedden, één met een eigen badkamer met bad en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche. Alle slaapkamers zijn voorzien van ventilators en kluisjes voor uw persoonlijke spullen. De slaapkamer met een tweepersoonsbed en de slaapkamer met twee eenpersoonsbedden hebben een verbindingsdeur, maar tegelijkertijd hebben elk een aparte ingang. Het huis beschikt ook over zes ventilatoren en zeven elektrische radiatoren.
    De stad Genova is een wijk die deel uitmaakt van het district Ponent, net buiten de hoofdstad Palma de Mallorca. In het centrum vindt u alles wat u nodig heeft om uzelf te verzorgen tijdens uw verblijf. Als u van de Mallorcaanse keuken houdt, zijn er in Genova veel familiale restaurants die heerlijke thuis bereide gerechten bieden. Palma de Mallorca ligt op (min of meer) 15 minuten rijden. De parel van de Middellandse Zee is beroemd om zijn kathedraal La Seu, het kasteel Bellver, de pittoreske oude binnenstad, de internationale modewinkels, de promenade met nachtclubs en tapasbars. Het dichtstbijzijnde zandstrand Cala Major ligt op ongeveer 3,5 kilometer afstand, maar binnen een paar minuten bent u met de auto bij andere zanderige baaien waaronder Illetes, Portals Nous en Palmanova. In dit gebied vindt u verschillende pretparken; bijvoorbeeld Marineland en het acrobatische parcours Jungle Parc Junior. De golfbaan Arabella Golf Bendina ligt op 5 minuten rijden.
    Opmerking: Deze verhuur kan de klanten onder 27 jaar niet accepteren, behalve in geval van reizen met hun ouders. Wij hebben kopieën van de ID van elke persoon nodig om de boeking te accepteren.
    Raadpleeg de adverteerder voor aanvullende kosten
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan
    Afstanden
    Strand: 3,6 km - Cala Major
    Luchthaven: 20 km - Son San Joan
    Golfbaan: 6.1 km - Real Golf Bendinat
    Dorp: 0.100 km - Genova
    Treinstation: 13 km - Palma
    Bushalte: 0.300 km - Genova
    Veerboot: 15 km - Haven van Palma
    Ziekenhuis: 17 km - Son Espasses

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Mallorca

    WeatherAPI.com