Bungalow.Net-

PLA DES COLL

Spanje balearen Manacor

  • 6
  • 3
PLA DES COLL

    Deze mooie villa met privé zwembad ligt in Portocristo, in het oosten van Mallorca en is geschikt voor 6 personen. Het zoutwater-zwembad van 10m x 5m met een diepte van 1,2m tot 1,9m is privé. Na het zonnen op een van de zes ligstoelen kunt u een verfrissende buitendouche nemen. Het zwembad is omgeven door een mooi houten terras en biedt uitzicht op de tuin. De veranda naast het zwembad is een leuke plek voor een ontbijt, terwijl de veranda aan de voorkant van het huis ideaal is voor een barbecue 's avonds. Er zijn een paar kippen bij de finca en de eigenaar komt dagelijks om ze te voeden. Deze keurige villa is omheind en er zijn een paar buren.
    Via de veranda komt u binnen in de stijlvolle woonkamer uitgerust met satelliet-tv. De open keuken met eethoek is een mooie plek om samen te komen met het gezin. De keuken is volledig uitgerust inclusief een gasfornuis, een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn drie slaapkamers aan de rustige voorkant van het huis. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden en een derde met een stapelbed. Er is een badkamer met douche en bad. Een kinderbed, een kinderstoel en ventilators kunnen op aanvraag worden verstrekt.
    Het is een korte rit naar Portocristo, een vissersdorp met een zandstrand en een breed scala aan restaurants en winkels. Maak een lange wandeling langs de oude haven om de vissersboten te zien. Verder kunt u de Drach grotten en de Hams grotten bezoeken. In het zuiden zijn er idyllische stranden zoals Cala Magrana, Cala Anguila-Cala Mendia en het natuurlijke strand Cala Varques, dat alleen te voet bereikbaar is.
    Opmerking: Wij kunnen de gasten onder de 25 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Er is buitenparkeerplaats voor 2 auto's.
    De open haard kan niet worden gebruikt.
    Afstanden:
    Strand: 4.8 km - Platja del Port, Portocristo
    Luchthaven: 53,8 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 15,2 km - Pula Golf, Son Servera
    Dorp: 3,6 km - Portocristo
    Treinstation: 10.6 km - Plaça de l'Estació, Manacor
    Bushalte: 3.6 km - Ronda de l'Oest, Portocristo
    Veerboot: 49,9 km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 3.8 km - Hospital de Llevant, Portocristo

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Manacor

    WeatherAPI.com