Bungalow.Net-

COVA DE ROTANA

Spanje balearen Manacor

  • 6
  • 3
COVA DE ROTANA

    Prachtige villa in Manacor met privé zwembad, geschikt voor 6 personen. Deze villa heeft een goed onderhouden en aangelegde buitenruimte, met een prachtig zwembad van 10x4m en 0.50 tot 2m diep, met veiligheidsomheining voor kinderen en buitendouche. Het wordt omgeven door een groot grasveld met een volleybalveld en een voetbalveld. Naast het zwembad is er een ontspanningsruimte, perfect voor een verfrissend drankje. Er is een ruimte met barbecue waar u rijke pizza's of een voortreffelijk diner kunt bereiden die u op de prachtige veranda bij de ingang van het huis kunt nuttigen.
    Dit huis met twee verdiepingen beschikt over een unieke en mooie woonkamer met open haard en satelliet-tv, die in open verbinding staat met de eetkamer en de keuken met gasfornuis. Er is ook een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer met douche op de begane grond. Op de bovenste verdieping vindt u nog twee slaapkamers met kledingkast en airconditioning, één met twee eenpersoonsbedden en één met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche. Er zijn twee ventilatoren en twee radiatoren beschikbaar. Als u met baby's reist, kunnen we gratis twee kinderbedjes en twee kinderstoelen ter beschikking stellen. Er is een aparte wasruimte met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.
    Het huis ligt in een landelijk en agrarisch gebied van Manacor, en op slechts 2 km van de Reserva Rotana Golf voor golfliefhebbers. In het centrum van Manacor kunt u niet alleen gaan winkelen, maar ook traditioneel Mallorcaans eten proberen in een van de uitstekende restaurants. Omdat het dichtbij de weg Ma-3322 ligt, heeft u gemakkelijk toegang tot verschillende stranden, zoals het strand van Porto Cristo, Cala Magrana, Cala Romantica of Calas de Mallorca. We raden u aan om ook de beroemde Drach grotten te bezoeken.
    NOTITIE:
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Huisdieren tot 5 kg zijn welkom!
    Vergeet niet dat het water in de watertank niet geschikt is voor consumptie.
    Er is buitenparkeerplaats voor 4 auto's en garageplaats voor een vijfde auto.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.
    Afstanden:
    Strand: 9 km - Porto Cristo
    Luchthaven: 51.2 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 3 km - Golf Reserva Rotana
    Stad: 4.4 km - Manacor
    Treinstation: 5,4 km - Estación de Manacor
    Bushalte: 4,4 km - Hospital Manacor
    Veerboot: 64,6 mi - Puerto de Palma
    Ziekenhuis: 4,4 km - Ziekenhuis van Manacor
    Borg: €300,-

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Manacor

    WeatherAPI.com