Bungalow.Net-

CAN MOLINA

Spanje balearen Manacor

  • 6
  • 3
CAN MOLINA

    Dit mooie chalet met privétuin ligt dichtbij het strand in Cala Mandia. Het biedt accommodatie voor 6 gasten. Dit gelijkvloerse huis beschikt over een prachtige tuin waar u kunt barbecueën onder de sterrenhemel of zonnebaden op een van de ligstoelen. Er is een terras, ideaal voor lange zomerdiners in de buitenlucht. De tuin heeft mooie details zoals de kleine stenen brug of de put. Het perceel is omheind en er zijn directe buren.
    Een lichte zit-eetkamer nodigt u uit om op de bank te zitten en een goed boek te lezen. De goed uitgeruste keuken beschikt over een eethoek en een keramische kookplaat. Er is een wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    Deze accommodatie is ideaal voor zes personen en beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers met douche of bad, een van hen en-suite. Er zijn twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en één met een tweepersoonsbed, alle uitgerust met ventilator en kledingkast. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.
    De kustplaats Cala Mandia maakt deel uit van de gemeente Manacor. Vele mooie stranden zijn dichtbij, zoals Cala Mandia, Cala Magrana, Portocristo, Cales de Mallorca en Cala Murada. In het centrum van het dorp is er een supermarkt, restaurants, bars en cafés. De Drach-grotten liggen op een paar kilometer afstand en daar kunt u het ondergrondse meer Llac Mantel zien. De safari dierentuin Cala Millor is leuk voor het hele gezin.
    Opmerking: De verhuur van het huis is gebaseerd op de Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.
    Opmerking: wij kunnen de gasten onder de 23 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Afstanden:
    Strand: 1.1 km - Platja Cala Mandia
    Luchthaven: 56,6 km - Son Sant Joan Palma
    Golfbaan: 15.7 km - Vall d'Or Golf, S'Horta
    Dorp: 0.001 km - Cala Mandia
    Treinstation: 13.7 km - Plaça de l'Estació, Manacor
    Bushalte: 0.450 km - Passeig Federico Garcia Lorca, Cala Mandia
    Veerboot: 55,4 km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 15,1 km - Hospital de Manacor

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Manacor

    WeatherAPI.com