Bungalow.Net-

NA VERMELLA

Spanje balearen Manacor

  • 5
  • 3
NA VERMELLA

    Mooi rijteshuis in Porto Cristo Novo, in het oosten van Mallorca. Het is geschikt voor 5 personen. Geniet van een barbecue of een glaasje wijn op de veranda of op het terras van dit prachtige huis. De veranda is een privé-plek en het terras kijkt uit op een bos. Het huis ligt in de stad Porto Cristo Novo en er zijn directe buren. Het perceel is omheind.
    De lichte woon-eetkamer met toegang tot het terras is voorzien van airconditioning. De tv heeft alleen Duitse en Spaanse zenders. De keuken is uitgerust met een basisuitrusting om snacks te bereiden, waaronder een keramische kookplaat en een vaatwasser. De wasruimte is voorzien van een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond, één met twee eenpersoonsbedden en de andere met een tweepersoonsbed. Beide hebben airconditioning en een kast, maar slechts één heeft toegang tot een terras. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. De derde slaapkamer bevindt zich op de 1e verdieping en is voorzien van een eenpersoonsbed (geen airconditioning). Er zijn twee badkamers met douche of bad. Als u zin heeft in een rustige en individuele vakantie, bezoek ons dan in de winter - het huis is voorzien van centrale verwarming.
    U kunt een wandeling van 10 tot 15 minuten maken naar de stranden van Cala Magrana of Cala Anguila. In het centrum zijn restaurants, winkels en strandbars waar u van een cocktail kunt genieten terwijl u naar de zonsondergang kijkt. We raden u aan om een bezoek te brengen aan de Hams en de Drach-grotten. De laatste is beroemd om het ondergrondse meer. Uw kinderen zullen genieten van de safari-dierentuin in Cala Millor en de volwassenen van het rijke nachtleven van deze stad. Als u ons in het laagseizoen zoals in de lente bezoekt, kunt u het gebied per fiets verkennen.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Afstanden:
    Strand: 0.700 km - Platja de Cala Magrana
    Luchthaven: 58 km - Son Sant Joan, Palma
    Golfbaan: 17,1 km - Pula Golf, Son Servera
    Stad: 0,01 km - Porto Cristo Novo
    Treinstation: 14,9 km - Plaça de l'Estació, Manacor
    Bushalte: 0.350 km - C / Leonardo da Vinci, Porto Cristo Novo
    Veerboot: 54.2 km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 14.5 km - Hospital de Manacor
    Borg: €300,-

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Manacor

    WeatherAPI.com