Bungalow.Net-

RAFAL VERD

Spanje balearen Manacor

  • 2
  • 1
RAFAL VERD

    Mooie accommodatie voor 2 personen in een agrotoerisme met gedeeld zwembad in de buurt van Manacor.
    Het eerste historische record van dit landgoed dateert uit de 19e eeuw. Het is zorgvuldig hervormd en heeft een chloorbad van 10m x 4m met een diepte van 1,1m tot 1,8m. Kinderen zullen genieten van het kinderbad (diepte: 0,45 m). Beide zwembaden evenals de terrassen, ligstoelen, parasols, de buitendouche en de barbecue worden gedeeld met de buren. De finca ligt in een perceel van 32000m2 en is omheind.

    Het landgoed heeft verschillende accommodaties voor twee of vier personen en Rafal Verd is een appartement van 50m2 voor twee personen. Het bevindt zich op de begane grond en beschikt over een gemeubileerd terras waar u kunt genieten van een romantisch diner voor twee. De accommodatie heeft een zit-eetkamer, een kitchenette uitgerust met een aantal basics zoals gasfornuis, koelkast en wat keukengerei en een tv met satellietzenders. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een kledingkast en een eigen badkamer met bad. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op verzoek beschikbaar.

    Het landgoed ligt in het noordoosten van het eiland, op 15 km van het natuurlijke strand van Son Serra de Marina. Een auto is noodzakelijk om de prachtige noordkust en stranden zoals Colonia de Sant Pere, Playa de Muro en Can Picafort te verkennen. Geniet van het echte eilandleven in Sant Llorenç des Cardassar en Petra, probeer onze smakelijke gerechten in een van de kelders of maak een wandeling door de geplaveide straatjes. De stad Manacor biedt meer voorzieningen zoals supermarkten, winkels en meer restaurants.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Buiten parkeerplaats voor 2 auto's.
    Er is geen wasmachine, maar een wasservice tegen een meerprijs op het terrein wordt aangeboden.

    Afstanden:
    Strand: 15,4 km - Son Serra de Marina
    Luchthaven: 48.1 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 19,2 km - Pula Golf
    Plaats: 8,4 km - Manacor
    Treinstation: 9 km - Manacor
    Bushalte: 8,4 km - Manacor
    Veerboot: 39.9 km - Port d'Alcudia
    Ziekenhuis: 8 km - Manacor



    Toeristenlicentie: AG / 97 U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail via een beveiligde link met een creditcard te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Manacor

    WeatherAPI.com