Bungalow.Net-

RAFAL NOVELL

Spanje balearen Manacor

  • 4
  • 2
RAFAL NOVELL

    Charmante accommodatie in een agrotourisme met gemeenschappelijk zwembad en diverse terrassen. Deze woning ligt dichtbij Manacor en is het geschikt voor 4 personen. Het landgoed dateert uit de 19e eeuw en is in 2014 gerenoveerd, met behoud van oude details en het oorspronkelijke charme. In de zomer is een duik in het gedeelde zwembad van 10m x 4m met een diepte van 1,1m tot 1,8m een verfrissende ervaring. De kleintjes zullen genieten van het kinderzwembad (0,45m diep). Verschillende gedeelde terrassen zijn de perfecte plek voor een barbecue met vrienden, om te zonnen op een van de ligstoelen of om een buitendouche te nemen. 's Avonds kunt u genieten van de rust van het privé, rieten terras van het appartement. Het perceel van meer dan 32000m2 is omheind.
    Er zijn meerdere woningen op het perceel voor twee of vier personen, Rafal Novell is een van de grootste (80m2) en biedt comfortabele accommodatie voor 4 personen. Het terras, ingericht met bank en eettafel, nodigt u uit om te genieten van een heerlijk diner. Een stenen boog scheidt de keuken-eetkamer van de woonkamer. De kleine keuken biedt een gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat en een aantal basisapparatuur om een maaltijd te bereiden. Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Beide beschikken over een kast en er is ruimte om een kinderbedje te plaatsen. De badkamer van deze accommodatie is voorzien van een douche en een haardroger.
    Het landgoed ligt in het noordoosten van het eiland, op 15 km van het natuurlijke strand Son Serra de Marina. Een auto is nodig om de prachtige noordkust en stranden zoals Colonia de Sant Pere, Playa de Muro en Can Picafort te verkennen. Geniet van het echte eilandleven in Sant Llorenç des Cardassar en Petra, probeer onze smakelijke keuken in een van de kelderrestaurants of slenter door de geplaveide straten. De stad Manacor biedt meer voorzieningen zoals supermarkten, winkels en meer restaurants.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Er is buitenparkeerplaats voor 2 auto's.
    Er is geen wasmachine, maar er is wasservice tegen extra kosten.
    Afstanden:
    Strand: 15,4 km - Son Serra de Marina
    Luchthaven: 48,1 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 19.2 km - Pula Golf
    Stad: 8.4 km - Manacor
    Treinstation: 9 km - Manacor
    Bushalte: 8,4 km - Manacor
    Veerboot: 39,9 km - Port d'Alcudia
    Ziekenhuis: 8 km - Manacor
    Toeristenvergunning: Es Rafal Roig AG/97
    Extra babybed (januari - december): €5,- per nacht (optioneel)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Manacor

    WeatherAPI.com