Bungalow.Net-

CAN ROS

Spanje balearen Manacor

  • 8
  • 3
CAN ROS

    Dit ruime en elegante chalet in S'Illot ligt op 200 meter van het strand en biedt comfortabele accommodatie voor 8 personen. Geniet van een typische Mallorcaanse zomer in dit mooie huis. Geniet van een drankje op het terras aan de voorkant met uitzicht op de straat of geniet van een barbecue op de patio aan de achterzijde. Het terras heeft een mediterrane sfeer dankzij de planten en bloempotten. Er is een douche op de patio, naast de keukendeur. Er zijn directe buren.
    Op de begane grond van de accommodatie is er een elegante woonkamer met een bank en een televisie met satellietzenders. De aangrenzende eetkamer heeft toegang tot de patio aan de achterzijde. De keuken is uitgerust met een gasfornuis, keukengerei en een oven. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig.
    De slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping: twee met een tweepersoonsbed en twee met twee eenpersoonsbedden. Alle kamers zijn uitgerust met een kast en een ventilator en twee hebben toegang tot een balkon. Als u met uw baby komt, verstrekken wij een kinderbed en een kinderstoel. Er is een badkamer met bad in de accommodatie.
    Als u naar het strand wilt gaan, zijn er twee stranden dichtbij: Cala Morlanda en S'Illot. Supermarkten, restaurants en alles wat u nodig heeft voor uw verblijf vindt u in het dorp. De kinderen zullen genieten van een bezoek aan de safari-dierentuin, terwijl de volwassenen er 's nachts uit kunnen gaan in Cala Millor. Bezoek ook de Drach-grotten in Portocristo met het ondergrondse meer.
    Huisdieren zijn toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Afstanden:
    Strand: 0.200 km - S'Illot
    Luchthaven: 63 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 11.2 km - Pula Golf
    Dorp: 0.01 km - S'Illot
    Treinstation: 16,2 km - Estació de Manacor
    Bushalte: 0.200 km - Camí de la Mar
    Veerboot: 69,3 km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 16,4 km - Hospital de Manacor
    Extra Bed (januari - december): €15,- per nacht (optioneel)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Manacor

    WeatherAPI.com