Bungalow.Net-

RAFAL NORD

Spanje balearen Manacor

  • 2
  • 1
RAFAL NORD

    Deze betoverende studio met een rustieke stijl is ideaal voor stellen en ligt in een finca met een gedeeld zwembad dichtbij Manacor. Het eerste historische record van dit landgoed dateert uit de 19e eeuw. Het is zorgvuldig gerenoveerd en beschikt over een zwembad van 10m x 4m met een diepte van 1,1m tot 1,8m. Kinderen zullen genieten van het kinderzwembad (diepte: 0,45 m). Beide zwembaden evenals de terrassen, ligstoelen, parasols, de buitendouche en de barbecue worden gedeeld met de buren. De finca ligt op een perceel van 32000m2 dat is omheind.
    Het landgoed heeft verschillende accommodaties voor twee of vier personen en Rafal Nord is een appartement van 50m2 voor twee personen. Het bevindt zich op de begane grond en biedt toegang tot een terras met twee ligstoelen en een eettafel, perfect voor een romantisch zomer-diner. De studio bestaat uit een woon-eetkamer met een kleine keuken, een tweepersoonsbed, een kledingkast en een eigen badkamer met een douche en een föhn. De keuken is uitgerust met basis apparatuur inclusief een gasfornuis, een koffiezetapparaat, een koelkast en een aantal basisbenodigdheden voor het bereiden van snacks. De tv is klein maar heeft satellietzenders. Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.
    Het landgoed ligt in het noordoosten van het eiland, op 15 km van het natuurlijke strand Son Serra de Marina. Een auto is noodzakelijk om de prachtige noordkust en stranden zoals Colonia de Sant Pere, Playa de Muro en Can Picafort te verkennen. Geniet van het echte eilandleven in Sant Llorenç des Cardassar en Petra, probeer onze smakelijke gerechten in een van de kelderrestaurants of maak een wandeling door de geplaveide straatjes. De stad Manacor biedt meer voorzieningen zoals supermarkten, winkels en meer restaurants.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Er is buitenparkeerplaats voor 2 auto's.
    Er is geen wasmachine, maar u kunt op het terrein gebruik maken van een wasservice tegen meerprijs.
    Afstanden:
    Strand: 15,4 km - Son Serra de Marina
    Luchthaven: 48.1 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 19,2 km - Pula Golf
    Stad: 8,4 km - Manacor
    Treinstation: 9 km - Manacor
    Bushalte: 8,4 km - Manacor
    Veerboot: 39.9 km - Port d'Alcudia
    Ziekenhuis: 8 km - Manacor
    Toeristenlicentie: Es Rafal Roig AG/97
    Extra kinderbed (januari - december): €5,- per nacht (optioneel)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Manacor

    WeatherAPI.com