Bungalow.Net-

VISTA ALEGRE

Spanje balearen Manacor

  • 6
  • 3
VISTA ALEGRE

    Deze comfortabele villa met privé zwembad dichtbij Manacor, in het oosten van Mallorca, is ideaal voor 6 personen.
    Lees uw favoriete boek of geniet van een glaasje lekkere wijn met uw geliefden in de romantische tuin of ontspan in de hangmat. Er is ook een barbecue. Op hete zomerdagen kunt u afkoelen in het privé zwembad van 9, x 4,5m met een diepte van 1.1m en 2.1m of bij de buitendouche. Bij het zwembad zijn er vier ligstoelen waar u kunt zonnen. Het zwembadhek kan op aanvraag verwijderd worden. Het perceel van deze prachtige villa is omheind en er zijn een paar naaste buren. De eigenaars verblijven soms in het bijgebouw en zorgen voor het onderhoud van het zwembad en de tuin om uw verblijf onvergetelijk te maken!
    Via de gemeubileerde veranda komt u in de mooi ingerichte zit-eetkamer met airconditioning en satelliet-tv. De keuken in Mallorca-stijl met keramische kookplaat is volledig uitgerust om een maaltijd te bereiden. Er is een wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een badkamer en-suite met douche. De andere twee slaapkamers hebben elk twee eenpersoonsbedden; alle drie voorzien van airconditioning en een kledingkast. Twee babybedjes en twee kinderstoelen zijn op aanvraag beschikbaar. Er is ook een andere badkamer met bad in de accommodatie. U heeft ook twee ventilatoren en twee elektrische radiatoren tot uw beschikking.
    Het is een korte rit naar de kust met stranden zoals Cala Anguila - Cala Mendia - Cala Romántica en het strand van Porto Cristo. Alle stranden zijn fijnkorrelige zandstranden en bieden diensten zoals ligbedden en parasolverhuur, restaurants en bars. Goede visrestaurants zijn te vinden in Porto Cristo. Bij het begin van het dorp is er een grote supermarkt. De Drach and Ham grotten zijn een leuk idee voor een halve dagtrip met de familie. Binnen 30 minuten bent u met de auto bij de stranden van Cala Millor, Cala Bona, S'Illot en Canyamel.
    Opmerking: wij kunnen de gasten onder de 30 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Neem voor extra kosten contact op met de adverteerder.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Er is buitenparkeerplaats voor 3 auto's.
    De eigenaren verblijven soms in het bijgebouw van het huis.
    Het zwembadhek kan op aanvraag verwijderd worden.
    Afstanden:
    Strand: 3.6km - Cala Mendia
    Luchthaven: 60,6 km- Son Sant Joan
    Golfbaan: 13.9 km - Vall D'Or
    Dorp: 6 km - Porto Cristo
    Treinstation: 10.4km - Manacor
    Bushalte: 6.9 km - Manacor
    Veerboot: 65.5 km - Palma de Mallorca
    Ziekenhuis: 11.6 km - Manacor

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Manacor

    WeatherAPI.com