Bungalow.Net-

VILLA FERNANDO

Spanje balearen Manacor

  • 6
  • 3
VILLA FERNANDO

    Mooie villa gelegen op het platteland in Manacor met een mooi uitzicht. Deze villa is geschikt voor maximaal 6 personen.
    De accommodatie beschikt over een prachtige gemeubileerde veranda van 10,7 m2 aan de voorzijde waar u onvergetelijke momenten kunt beleven met familie en vrienden. Er is een zoutwaterzwembad van 9 x 4 m met een diepte van 2,00 m tot 0,90 m. Bij het zwembad is er een douche, vier ligstoelen en twee paraplu's. Er is een stenen barbecue en een houten oven ideaal om buiten eten te bereiden. Er is een geplaveide oppervlakte van 100 m2 en een gazon met een groentetuin van 35 m2. Er is een glijbaan voor de kleine kinderen. De privacy is volledig en er zijn twee parkeerplaatsen.
    De woon-eetkamer, met open haard en airconditioning, is de perfecte plek om te ontspannen terwijl u naar satelliet-tv kijkt, muziek luistert of leest. De aparte keuken met gasfornuis is volledig uitgerust. De aparte wasruimte is voorzien van een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn drie slaapkamers: twee elk met twee eenpersoonsbedden en één met een tweepersoonsbed. Alle kamers hebben kledingkasten en airconditioning. Een kinderbedje is op aanvraag beschikbaar. Deze villa heeft twee badkamers, één met bad binnen en één met een douche buiten.
    Het huis ligt dichtbij Manacor, een van de belangrijkste steden van het eiland. Manacor staat bekend om zijn parel- en meubelproductie, de Drach grotten en de Hams grotten. Maandag is de marktdag in Manacor en u kunt lokale producten kopen. Enkele van de dichtstbijzijnde stranden zijn S'Illot, Porto Cristo, Cala Anguila, Cala Mendia, S'Estany d'en Mas, Cala Antena, Es Domingos Grans, Es Domingos Petits en Cala Murada. Als u van watersport wilt genieten, zoals windsurfen, paddle surfen, of skysurfing, kunt u dit doen op het strand Cala Millor.
    Huisdieren zijn welkom.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Opmerking: wij kunnen de gasten onder de 23 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Afstanden
    Strand 10,4 km - Porto Cristo
    Luchthaven: 54,1 km - Son Sant Joan Airport (Palma)
    Golfbaan: 7.8 km - La Reserva Rotana
    Stad: 2 km - Manacor (Centre)
    Treinstation: 3 km - Manacor
    Bushalte: 1,7 km - Manacor
    Veerboot: 45, 3 km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 33 km - Manacor
    Toeristenvergunning: ET/3618

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Manacor

    WeatherAPI.com