Bungalow.Net-

BAIX-PAULÒNIA

Spanje balearen Manacor

  • 12
  • 6
BAIX-PAULÒNIA

    Welkom in deze prachtige luxe villa aan de rand van Manacor. De villa is geschikt voor 12 tot 16 personen.
    Buiten vindt u ruime groene ruimtes, een zwembad van 10mx4m (1,20m-1,80m), 12 ligbedden, 2 Balinese bedden en een grote veranda met een grote eettafel en een barbecue om te genieten van het prachtige uitzicht op de natuur.
    Deze villa van 496m2 is verdeeld over 2 woonlagen. Er zijn 6 slaapkamers: 2 op de begane grond, elk met twee eenpersoonsbedden, en 4 slaapkamers op de 1e verdieping (2 elk met een tweepersoonsbed en 2 elk met twee eenpersoonsbedden). Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, satelliettelevisie, minibar, kluis en een eigen badkamer met douche en hydromassagebad. Er is mogelijkheid om 4 extra eenpersoons opklapbedden te plaatsen. Daarnaast zijn er op aanvraag 4 babybedden beschikbaar. Er is een gastentoilet op de begane grond.
    De woonkamer is erg gezellig en modern. Het heeft 5 banken, 2 tafels, 1 satelliet-tv en airconditioning. De aparte eetkeuken met een kookplaat is voorzien van alle benodigde keukengerei om een perfect familiediner te bereiden. Het is uitgerust met een grote eettafel en een satelliet-tv. Er is een wasmachine beschikbaar, evenals een strijkijzer en strijkplank. De villa heeft centrale verwarming in het hele huis.
    De villa ligt op 3,5 km van de stad Manacor, waar u alles vindt wat u nodig heeft tijdens uw verblijf. De baaien Cala Magraner en Calas de Mallorca liggen op ongeveer 12 km afstand. Deze baaien met fijnkorrelig zand zijn perfect om de dag op het strand door te brengen. In de verschillende baaien van het gebied vindt u toeristische boten waarmee u het hele oostelijke deel van het eiland kunt bezoeken. De authentieke, kleine haven van Portocolom en het Natural Parc Mondragó zijn ook een bezoek waard.
    De nabijgelegen grotten "Cuevas del Drach" in Porto Cristo zijn zonder twijfel een van de meest uitmuntende toeristische attracties van het eiland, die zich bijna over 1200 meter uitstrekken, met inwendige hoogten van 25 meter boven de grotvloer. Verborgen in de grotten is het meer Martel, beschouwd als een van de grootste onderaardse meren ter wereld. De rondleiding van 1,2 km duurt ongeveer een uur en bevat daarnaast een klassiek muziekconcert en een boottochtje op het meer.
    Huisdieren zijn welkom.
    Er is overdekte parkeerplaats voor 4 auto's.
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele extra kosten.
    Voor het houden van evenementen kunt u contact opnemen met de adverteerder.
    Afstanden
    Strand: 15 km - Porto Cristo
    Luchthaven: 52,6 km - Palma Airport
    Golfbaan: 20 km - Pula Golf
    Stad: 4 km - Manacor
    Treinstation: 4 km - Manacor
    Bushalte: 4 km - Manacor
    Veerboot: 64 km - Palma
    Ziekenhuis: 3.2 km - Hospital de Manacor
    Toeristenvergunning: 12/2012/VT

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Manacor

    WeatherAPI.com