Belvilla-

Son Comte X Apartamento Entero

Spanje balearen Manacor

  • 10
  • 5
Son Comte X Apartamento Entero

    Dit gelijkvloerse huis bestaat uit een gastenwoning en een bijgebouw. In totaal kunnen er 10 personen verblijven. Dat is ideaal voor meerdere gezinnen die samen willen zijn, maar toch waarde hechten aan privacy.

    De boerderij ligt dicht bij Manacor, op een paar minuten rijden van de kust en dicht bij vele prachtige stranden. Op 22 km afstand ligt de golfbaan van Pula.

    Het huis heeft een grote woon- en eetkamer, een goed uitgeruste keuken, satelliet-tv en WiFi. Er zijn 2 tweepersoonskamers met eenpersoonsbedden en 2 badkamers met douche. In het bijgebouw zijn er nog 3 tweepersoonskamers en 2 badkamers. Het huis wordt omgeven door tuinen, een veranda en een terras. Het perceel is omheind en er zijn geen buren ernaast, dus je geniet van totale privacy. Tot slot zijn 2 kinderbedjes en 2 hoge stoelen zijn op aanvraag beschikbaar. Voor de winter heeft het huis centrale verwarming.

    Er is buiten parkeergelegenheid voor 4 auto's. Zolang het hoofdhuis, dat op dezelfde boerderij staat, is niet is bezet door andere gasten, is het zwembad privé. Als de woning wel wordt verhuurd, zal het zwembad worden gedeeld.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Manacor

    WeatherAPI.com