MARIANDA

    Welkom bij dit charmante huis met privé zwembad in Maria de la Salut, geschikt voor 4 personen. Dit mooie huis heeft een privé zoutwater-zwembad van 8m x 4m met een diepte van 1,3m tot 1,8m, waar u kunt ontspannen op een van de 6 ligbedden rond het zwembad. Een gemeubileerde veranda met uitzicht op het zwembad nodigt u uit om uw avonden met uw familie door te brengen. Het vrijstaande huis heeft gedeeltelijke privacy.
    De accommodatie van 110m2 heeft twee verdiepingen.
    Er zijn twee slaapkamers op de eerste verdieping, één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. De twee slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Elke slaapkamer heeft een gemeubileerd terras. Voor onze jongste gasten kunnen we een kinderbed en een kinderstoel verstrekken. Dit prachtige huis heeft twee badkamers, een badkamer met een douche op de begane grond en een andere badkamer met bad op de bovenverdieping. U heeft 3 ventilators tot uw beschikking.
    In de ruime open keuken met keramische kookplaat die in open verbinding staat met de eetkamer, vindt u alle benodigde apparatuur om te koken voor uw familie. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    In de gezellige lounge kunt u satelliet-tv kijken of ontspannen op de bank.
    Maria de la Salut ligt in een landelijke omgeving, in het centrum van het eiland, dus u kunt heel makkelijk - binnen een redelijk korte tijd - overal komen. Er zijn voornamelijk lokale mensen die hier wonen, dus niet vol toeristen en u kunt de echte Mallorca ontdekken. U vindt alles wat u nodig heeft in het dorp, een supermarkt, een apotheek, een bank, een sportgebied, bars en een aantal restaurants.
    Binnen slechts 15 minuten bent u met de auto bij Ses Casetes des Capellans en Can Picafort. Breng een mooie dag op het fijne zandstrand door of geniet van de een cocktail terwijl u naar de zonsondergang kijkt. In dit gebied zijn er toprestaurants waar u een smakelijke paella kunt eten met zeer mooi uitzicht op zee.
    De promenade van Can Picafort is een zeer levendige plek, in tegenstelling tot Playa de Muro, dat zeer rustig is. Dichtbij ligt ook Puerto de Alcúdia en Pollença.
    Opmerking: De verhuur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.
    Huisdieren zijn niet toegestaan
    Het houden van evenementen is op aanvraag toegestaan op het terrein.
    Raadpleeg de adverteerder voor extra kosten.
    Er zijn 2 parkeerplaatsen buiten en 2 parkeerplaatsen in de garage.
    Afstanden
    Strand: 20 km - Can Picafort
    Luchthaven: 34 km - Son Sant Joan
    Golf: 22 km - Golf Puntiró
    Dorp: 0.100 km - Maria de la Salut
    Treinstation: 6.7 km - Sineu
    Bushalte: 0.800 km - Maria de la Salut
    Veerboot: 45 km - Haven van Palma
    Ziekenhuis: 12.5 km - Hospital d'Inca

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Maria de la Salud

    WeatherAPI.com