Bungalow.Net-

ES GASSONS

Spanje balearen Maria de la Salud

  • 6
  • 3
ES GASSONS

    Mooie villa met privé zwembad en uitzicht op de bergen in Maria de la Salut, in het centrum van Mallorca. Het is geschikt voor 6 personen. Geniet van het mediterraanse leven in een rustig en landelijk gebied, met een prachtig uitzicht op het platteland en de bergen. Het privé zwembad van 8m x 4m met zoutwater heeft een diepte van 0,4m tot 1,7m. Het zwembad beschikt over een ingebouwde jacuzzi voor momenten vol ontspanning. Het zwembad is omheind voor de veiligheid van de kleintjes. Lekker ontspannen op een van de zes ligstoelen en genieten van een luie middag in de zon. De ruime terrassen zijn perfect voor een barbecue. Een snelle opmerking: de barbecue werkt met gas, omdat vuur maken met hout of kolen is verboden tijdens de zomer. Er is ook een buitendouche. Het omheinde perceel heeft een oppervlakte van 3500m2 en er zijn geen directe buren zodat u kunt genieten van privacy.
    De woon-eetkamer met airconditioning, tv met satellietzenders, dvd en moderne bank heeft toegang tot een terras. De ruime en moderne open keuken beschikt over een inductie kookplaat, keukengerei en vaatwasser. Er is een wasruimte met droger, wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    Alle drie slaapkamers (twee elk met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden) zijn voorzien van airconditioning, kledingkast en ensuite badkamer met douche. Twee hebben toegang tot een terras. Twee babybedjes en twee kinderstoelen zijn op aanvraag beschikbaar. Er is ook een toilet en vier ventilatoren in de accommodatie.
    Maria de la Salut is een rustige plaats die deel uitmaakt van de zone Pla de Mallorca. Een auto is absoluut noodzakelijk, allereerst om naar het strand te gaan. Playa de Muro en Can Picafort Beach liggen op 15 km van het huis. Op woensdag kunt u de meest traditionele markt in Sineu bezoeken. Als u ons tijdens de lente bezoekt, kunt u genieten van een weelderig groen en bloemrijk landschap dat u kunt verkennen  per fiets of te voet. Het stadscentrum biedt restaurants, supermarkten en alles wat u nodig heeft om uzelf te verzorgen tijdens uw verblijf.
    Er is buitenparkeerplaats voor 4 auto's.
    Het huis heeft zonnepanelen.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Afstanden:
    Strand: 15,2 km - Can Picafort
    Luchthaven: 43,1 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 24,5 km - Golf de Pollença
    Stad: 4.9 km - Santa Margalida
    Treinstation: 10 km - Petra
    Bushalte: 1,8 km - Maria de la Salut
    Veerboot: 23,1 km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 19.2 km - Inca
    Borg: €300,-
    Electriciteit (januari - december): €0,23 per KW (verplicht)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Maria de la Salud

    WeatherAPI.com