CAN PAU

    Welkom in dit moderne huis voor 6 personen, gelegen in Maria de la Salut.
    De accommodatie beschikt over een volledig uitgerust terras, een zwembad van 6 x 3 m met een diepte van 1,7 m en een barbecue.
    Het huis van 140 m2 is verdeeld over twee verdiepingen. Het heeft 3 slaapkamers met airconditioning, allemaal op de 1e verdieping. Een van hen heeft twee eenpersoonsbedden en twee hebben elk een tweepersoonsbed (waarvan één ook over een eigen badkamer beschikt). Een kinderbed en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er is nog één badkamer met douche op de 1e verdieping en een toilet op de begane grond.
    De woon-eetkamer is erg licht en gastvrij. Het beschikt over twee banken, een salontafel, een satelliet-tv, een eettafel met stoelen en airconditioning. De keuken met keramisch fornuis die zich in dezelfde ruimte bevindt heeft alle benodigde keukengerei inclusief een broodrooster en elektrische friteuse. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Dankzij de ligging van Maria de la Salut in het centrum van het eiland kunt u erg makkelijk elk deel van het eiland binnen een redelijk korte tijd bereiken. Het gebied is voornamelijk landelijk en meestal bewoond door lokale mensen, dus er is niet veel toerisme en u kunt de echte Mallorca ontdekken. Toch kunt u er alles vinden wat u nodig heeft: supermarkt, apotheek, bank, sportterrein, bars en enkele restaurants. Op slechts 15 minuten rijden liggen Ses Casetes dels Capellans en Ca'n Picafort. Breng een heerlijke zomerdag door op het zandstrand of geniet van een smakelijke cocktail of een goede paella aan het strand terwijl u naar een adembenemende zonsondergang kijkt. De promenade van Ca'n Picafort is een levendig gebied in tegenstelling tot het rustige Playa de Muro. Puerto de Alcudia en Pollenca zijn ook zeer dichtbij.
    OPMERKING:
    Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    AFSTANDEN:
    Strand: 14,7 km - Can Picafort
    Luchthaven: 53 km - Luchthaven Son Sant Joan
    Golfbaan: 20.4 km - Reserva Rotana
    Stad: 0.65 km - Maria de la Salut
    Treinstation: 10,2 km - Station van Petra
    Bushalte: 0.65 km - Maria de la Salut
    Veerboot: 24 km - Port Alcudia
    Ziekenhuis: 17,3 km - Lokaal ziekenhuis van Inca
    Toeristenvergunning: ET/118/2016

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Maria de la Salud

    WeatherAPI.com