Bungalow.Net-

ARABICA

Spanje balearen Maria

  • 10
  • 5
ARABICA

    Prachtige, moderne en stijlvolle villa in María de la Salut. Het is geschikt voor 10 personen.
    De accommodatie beschikt over een spectaculair zwembad van 16m x 4m (met een diepte van 1m tot 2,1m), twee gemeubileerde terrassen, ruime groene ruimtes, een barbecue en prachtig uitzicht op de natuur.
    Dit gelijkvloerse huis is 350 m2 groot. Het is modern ingericht en heeft 5 slaapkamers (elk met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer). Eén badkamer heeft zowel een bad als een douche, en de andere hebben allemaal een douche. Op aanvraag zijn er twee babybedjes en twee kinderstoelen beschikbaar.
    De lichte woonkamer is modern en gezellig en is voorzien van een grote, comfortabele sofa, ASTRA-TV (Spaanse en Duitse zenders) en een prachtige open haard die het van de eetkamer scheidt. Deze eetkamer is voorzien van een eettafel en stoelen. Er is een tweede woonkamer met twee banken. De aparte keuken is erg stijlvol met een mooi kookeiland met een kookplaat. Het is uitgerust met alle benodigde keukengerei om een perfect diner te bereiden met uw familie en vrienden. Er is ook een wasmachine, een droger, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig. Het hele huis is voorzien van centrale airconditioning.
    Het dorpje María de la Salut ligt in het centrum van het eiland, waar u binnen een redelijke tijd gemakkelijk overal kunt komen. Het is een landelijk gebied, dat door lokale bevolking wordt gewoond. Er is niet veel toerisme in dit gebied en u heeft de mogelijkheid om de echte Mallorca te ontdekken. Tegelijkertijd biedt dit kleine dorp alle basisdiensten die u nodig heeft tijdens uw verblijf: supermarkt, apotheek, bank, sportgebied en enkele restaurants en bars.
    Binnen 15 minuten bent u met de auto bij het lange zandstrand van Can Picafort met ligbedden en de levendige boulevard. Het strand van Platges de Muro is een beetje rustiger, met duinen en zonder ligbedden. Breng een fijne dag op het strand bij Ses Casetes des Capellans door, geniet van een cocktail of een paella in een van de strandrestaurants.
    De dorpen Pollença en Alcúdia zijn ook een bezoek waard.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Er is buitenparkeerplaats voor 6 auto's.
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    Het houden van feesten en evenementen is niet toegestaan in deze woning.
    AFSTANDEN
    Strand: 13 km - Can Picafort
    Luchthaven: 56 km - Palma Airport
    Golfbaan: 43 km - Reserva Rotana
    Dorp 4.4 km - Maria de la Salut
    Treinstation: 13 km - Treinstation Llubi
    Bushalte: 4.4 km - Maria de la Salut
    Veerboot: 21,4 km - Port Alcudia
    Ziekenhuis: 20 km - Ziekenhuis van Inca
    Toeristenvergunning: 14221/2016

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Maria

    WeatherAPI.com