Bungalow.Net-

VILLA GARBALLÓ

Spanje balearen Marratxi

  • 8
  • 4
VILLA GARBALLÓ

    Welkom in dit prachtige huis met een zwembad en uitzicht op de bergen, gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van Marratxí, geschikt voor 8 personen. De buitenruimte en de omgeving van deze accommodatie nodigen u uit om te ontspannen. Op een geweldige veranda kunt u heerlijke barbecues bereiden met uw geliefden. Als u zich binnen wil vermaken, heeft u een tafeltennistafel, twee rackets en een aantal ballen ter uw beschikking. De accommodatie beschikt ook over een prachtig zwembad van 8x4m met een diepte van 1,75m. Een zeer mooie zone met schommels is de perfecte plek voor de kleintjes. Er zijn buren, maar het huis is omheind.
    Dit moderne huis beschikt over alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf.
    De comfortabele woonkamer met satelliet-tv staat in open verbinding met de eetkamer. U kunt uw favoriete gerechten bereiden in de keuken met gasfornuis. Na een lange dagje uit, zult u genieten van rusten. Er zijn drie slaapkamers met een tweepersoonsbed en één met een onderschuifbed. Ook heeft een van de slaapkamers met tweepersoonsbed airconditioning en een eigen badkamer met een bad. Er is ook een tweede badkamer met douche in de accommodatie.
    Het huis beschikt over maximaal vier ventilatoren en drie radiatoren. Als u met uw baby reist, is er op aanvraag een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar.
    Er is ook een wasruimte met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    Gelegen in een woonwijk aan de rand van Marratxí, dichtbij Palma en Serra de Tramuntana, is dit huis ideaal voor zowel het stads- als het plattelandsleven. Palma is de hoofdstad, heel mooi en charmant, waar u alle benodigde diensten vindt en die dag en nacht zeer levendig is. Overdag kunt u een fijne wandeling maken en het centrum, de legendarische kathedraal, La Seu of het prachtige kasteel Castell de Bellver bezoeken.
    's Avonds kunt u lekker dineren in een van de vele tapasbars en dan van een drankje genieten in een pub of een disco. Met de auto kunt u naar idyllische stranden of nabijgelegen dorpen gaan zoals Esporles of Valldemossa.
    Neem voor extra kosten contact op met de adverteerder.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Let er op dat het putwater niet drinkbaar is.
    Afstanden:
    Strand: 11km - Playa de Palma
    Luchthaven: 13.5km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 5km - Son Termens
    Dorp: 7km - Marratxí
    Treinstation: 10km - Palma
    Bushalte: 1km - Garrovers
    Veerboot: 15km - Puerto de Palma
    Ziekenhuis: 6km - Son Espases

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Marratxi

    WeatherAPI.com