Bungalow.Net-

ZOE

Spanje balearen Marratxi

  • 4
  • 2
ZOE

    Deze villa in Marratxí ligt op slechts een paar kilometer van Palma de Mallorca, beschikt over een privé zwembad en is geschikt voor 4 personen. Geniet van uw privé stukje paradijs; neem een duik in het zwembad, ontspan in de hangmat of geniet van een glaasje wijn op de veranda met banken. Het ronde zwembad (5 diameter) is 1,2 m diep en er zijn twee ligstoelen beschikbaar voor liefhebbers van zonnebaden. Verder is er een buitendouche. Een houten tafel met banken past bij de barbecuezone in rustieke stijl. Het perceel is omheind en er zijn directe buren.
    De accommodatie beschikt over een moderne woon-eetkamer met satelliet-tv, dvd, cd-speler en airconditioning. De open keuken is uitgerust met gasfornuis, kookgerei, wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden; beide zijn voorzien van airconditioning, kast, tv (alleen lokale zenders) en toegang tot de tuin. Een kinderbed en een kinderstoel kunnen worden geplaatst in de slaapkamer met tweepersoonsbed. Er is ook een badkamer met douche.
    Marratxí maakt deel uit van de gemeente Palma de Mallorca. In het centrum vindt u supermarkten, restaurants en bars en dichtbij is er een groot winkelcentrum. Verken de stranden in het zuiden zoals Playa de Palma, Can Pastilla, Can Pere Antoni of, als u van natuurlijke stranden houdt, ga naar Es Trenc. Palma de Mallorca is een mix van cultuur en modern leven, bezoek de kathedraal, het kasteel Bellver, kunstgalerijen of musea. Vanaf Plaça Espanya rijdt er een oude trein richting Sóller langs de bergen van Mallorca.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Afstanden:
    Strand: 12 km - Platja de Palma
    Luchthaven: 14 km - Son San Joan
    Golfbaan: 15 km - Son Termes
    Dorp: 3 km - Marratxi
    Treinstation: 3,2 km - Marratxi
    Bushalte: 4 km - Marratxi
    Veerboot: 16 km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 8 km - Hospital Son Llàtzer

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Marratxi

    WeatherAPI.com