Belvilla-

Finca Orangentraum

Spanje balearen Montuïri

  • 6
  • 4
Finca Orangentraum

    Op een typisch Mallorcaans perceel met oude droge stenen muren, sinaasappel- en citroenbomen, vijgen, granaatappel, amandelen en olijven ligt onze prachtige natuurstenen finca. Oorspronkelijk uit de 18e eeuw, werd het liefdevol uitgebreid in de 20e eeuw en is het onlangs zorgvuldig gerestaureerd volgens de laatste normen. De vloerverwarming en thermische ramen door het hele huis maken het verblijf zelfs in de winter zeer aangenaam. De open haard en sauna bieden ook gezellige uren. Natuurlijk is er airconditioning voor de zomer.
    Talrijke terrassen, gedeeltelijk overdekt, nodigen u uit om te blijven hangen met moderne Dedon-loungestoelen. Afhankelijk van de positie van de zon kunt u kiezen tussen vijf terrassen met eettafels voor maaltijden. Natuurlijk is er een elektrische grill.

    Het zwembad is ruim en bevindt zich in de buurt van het huis. Het zoutwaterbad (4x12m) heeft een kindvriendelijk toegangspad, buitendouche en toilet zorgen voor het nodige comfort.
    De huisuitrusting van onze finca bestaat uit een stijlvolle mix van designmeubels en individuele Mallorcaanse stukken. De slaapkamers hebben een tweepersoonsbed met nieuwe, moderne matrassen. Handdoeken en beddengoed zijn in perfecte staat en worden regelmatig vervangen. De badkamers hebben een eigen badkamer met douches, wastafels en toiletten. De grote badkamer heeft ook een groot bad. Een gastentoilet maakt het aanbod compleet. De kamers op de begane grond hebben een directe toegang tot de terrassen en de tuin. De hoofdslaapkamer op de eerste verdieping heeft een eigen ruim terras. Twee woonkamers, een met een open haard, een overdekte veranda en de eetkamer nodigen u uit om te blijven hangen.

    De keuken is ruim en volledig uitgerust. Hobbykoks zullen alle apparatuur vinden die ze nodig hebben. De 90 cm-oven is ideaal voor verse mediterrane vissen in zoutkorst of andere Mallorcaanse specialiteiten.
    Voor de koffie vindt u elke soort koffiezetapparaat inclusief melkopschuimer.
    Een basisassortiment koffie, thee, olie; Azijn, zout etc. is op voorraad.
    Onze 100 sinaasappelbomen dragen van november tot augustus, zodat je je dagelijkse verse sinaasappelsap kunt persen. Verder zijn er het hele jaar door fruit aan de bomen, die kunnen worden geoogst op het ruime, volledig omheinde perceel. Een klein privébos nodigt uit tot een wandeling.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Montuïri

    WeatherAPI.com