Bungalow.Net-

BOSC

Spanje balearen Moscari

  • 6
  • 3
BOSC

    Deze betoverende villa ligt in een van de meest spectaculaire plaatsen van Mallorca, in Moscari, dichtbij de Tramuntana bergen. Het is geschikt voor 6 personen.
    Buiten vindt u veel mooie hoeken om in de zon te liggen, te barbecueën, te relaxen of een goed boek te lezen. Er is een bovengronds zwembad van 4 x 2,2 m. Dit huis is gewoon perfect als u er even weg wilt zijn, van de natuur genieten en tijd doorbrengen met uw geliefden.
    Dit grote huis van 150 m2 heeft drie slaapkamers, twee elk met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer. De derde slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden. Als u met een baby reist, kunnen we een kinderbed en een kinderstoel verstrekken. Naast de twee badkamers en-suite, is er een andere badkamer met ligbad.
    De zitkamer is uitgerust met banken en satelliet-tv. In de eetkamer kunt u genieten van gesprekken met uw gezin tijdens diner. De keuken met gasfornuis is volledig uitgerust en er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. U kunt deze woning ook tijdens de winter huren, aangezien het centrale verwarming heeft. Er is een aanbouw met een kleine woonkamer en een open haard.
    Het charmante dorp Moscari ligt in het westelijke deel van Mallorca, naast de Tramuntana bergen. Het werd door Unesco tot cultureel werelderfgoed uitgeroepen. In het centrum vindt u een kleine supermarkt, een restaurant en een geldautomaat. Voor meer winkels en restaurants, kunt u naar de stad Inca gaan, op ongeveer 5 km afstand. De omgeving is mooi waar het fijn is om te wandelen, joggen en fietsen.
    Met de auto kunt u gemakkelijk naar de noordkust gaan en de stranden van Mallorca ontdekken. Een goed strand voor gezinnen is Puerto de Alcudia. Als u op zoek bent naar ontspanning, strand en natuur, is Playa de Muro de juiste plek voor u. Daarnaast kunt u naar Puerto de Pollensa, Cala Sant Vicente, Son Serra de Marina of naar de kleine kiezelbaaien gaan in de bergen: Puerto de Canonge, Banyalbufar, Sa Calobra en nog veel meer.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Er is buitenparkeerruimte voor 4 auto's.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Het houden van evenementen is niet toegelaten.
    Op het perceel zijn er meer gebouwen, maar ze zijn niet bewoond.
    Opmerking: De huur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.
    Afstanden:
    Strand: 27 km- Puerto de Alcudia
    Luchthaven: 45 km- Son Sant Joan
    Golfbaan: 19.7 km - Pollensa
    Dorp: 1,5 km - Moscari
    Treinstation: 9,5 km - Inca
    Bushalte: 3,5 km - Selva
    Veerboot: 25 km - Puerto de Alcudia
    Ziekenhuis: 9 km - Inca
    Toeristenvergunning: L95E10014/2017

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Moscari

    WeatherAPI.com