Bungalow.Net-

SON SASTRE

Spanje balearen Muro

  • 8
  • 4
SON SASTRE

    Welkom in dit prachtige, moderne huis gelegen in de stad Muro met luxe afwerking. Het is geschikt voor maximaal 8 personen. De accommodatie beschikt over een tuin met uitzicht op de bergen. Zonnebaden op een van de 8 ligstoelen, de kranten lezen onder de paraplu of afkoelen in het zoutwaterzwembad van 11,4 x 4,50m met een diepte van 1,5m. In de grote tuin met gazon en op de twee gemeubileerde terrassen kunt u fijne momenten beleven of een lekkere barbecue bereiden op de draagbare barbecue.
    Het huis van 357m2 is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond vindt u in dezelfde ruimte de volledig ingerichte en uitgeruste woonkamer, keuken met alle benodigdheden om te koken en de eethoek, ingericht met tafel en stoelen. Er is een aparte wasruimte met wasmachine, stofzuiger, strijkijzer en strijkplank.
    Er is ook een toilet en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche op deze verdieping.
    Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers, twee elk met een tweepersoonsbed en de derde met twee eenpersoonsbedden. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche en er is ook een whirlpoolbad. Wij kunnen een kinderbed en een kinderstoel verstrekken indien nodig. Het huis is voorzien van airconditioning en voor de koude winterdagen is er een houtkachel.
    Van Muro kunt u elk deel van het eiland bereiken: stranden, bergen of fietsroutes en het wordt bewoond door voornamelijk lokale mensen. Het is een zeer rustig gebied, en tegelijkertijd comfortabel dankzij de nabijheid van de stad, waar u alles kunt vinden wat u tijdens uw vakantie nodig heeft; supermarkt, apotheek, bank, sportterrein, bars en enkele restaurants. Zondag is de marktdag in Muro: een wandeling waard waar u een paar lokale producten kunt kopen.
    Ca'n Picafort en Ses Casetes des Capellans liggen op slechts 20 minuten rijden. Daar kunt u een heerlijke dag doorbrengen op het grote zandstrand of genieten van een heerlijke cocktail terwijl u de zonsondergang bewondert. In de omgeving zijn er ook diverse restaurants waar u goede paella kunt eten, ook met uitzicht op de zee! De promenade van Ca'n Picafort heeft een gevarieerd aanbod aan bars en winkels en is altijd erg levendig. Als u naar Alcúdia gaat, vindt u Playa de Muro, een rustig strand met een beschermd duingebied en kristalhelder water. Het is ook de moeite waard om Alcudia of Pollença met hun vele baaien te bezoeken.
    Er is een parkeerplaats voor 6 auto's.
    Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.
    Evenementen zijn niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    Opmerking: Wij kunnen de gasten onder de 20 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Afstanden:
    Strand: 14.4 km - Can Picafort
    Luchthaven: 47,1 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 27.4 km - Alcanada
    Dorp: 3.6 km - Muro
    Treinstation: 0.60 km - Muro
    Bushalte: 3.6 km - Muro
    Veerboot: 25,2 km - Port d'Alcudia
    Ziekenhuis: 10,8 km - Inca

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Muro

    WeatherAPI.com