Bungalow.Net-

VILLA ESPERANZA

Spanje balearen Muro

  • 10
  • 5
VILLA ESPERANZA

    Dit huis met 3 verdiepingen voor 10 personen ligt op slechts 150 meter van het prachtige strand van Playa de Muro. Begin de dag buiten met een smakelijk ontbijt naast het zwembad of op de veranda aan de voorkant van het huis. In de schommelstoel zitten om een boek te lezen, terwijl de kleintjes op het grasveld spelen, zal ook een waar genot zijn. Het zwembad van 10 x 5 m met een diepte van 0,60 tot 2 m heeft een kinderbeveiliging. Er zijn 5 ligstoelen beschikbaar om te genieten van de zonnige dagen.
    Vanuit de tuin komt u in de ruime woon - eetkamer met open keuken. Het is uitgerust met satelliet-tv, de ideale plek voor een kleine pauze. In de keuken met gasfornuis zult u niets missen om uw favoriete gerechten te bereiden. De wasmachine, strijkplank en strijkijzer bevinden zich in de wasruimte. Er is een badkamer met bad op de begane grond.
    De tweede woon - eetkamer op de eerste verdieping biedt toegang tot een gemeubileerd terras. Geniet 's avonds van een koel drankje en bewonder de zonsondergang. Er zijn vier slaapkamers met kledingkast, drie met twee eenpersoonsbedden en de andere heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met bad. Er is ook een tweede badkamer met bad op deze verdieping. Een kinderbed en kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er is een vijfde slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, airconditioning, een kleedkamer en een badkamer met bad op de ruime zolder. Het heeft toegang tot een eenvoudig terras met een prachtig uitzicht.
    Het huis ligt vlakbij de weg, dus het heeft gemakkelijke toegang tot alle noodzakelijke diensten en u kunt heel gemakkelijk overal komen op het eiland.
    Strandliefhebbers zullen hun eigen stukje paradijs vinden, want het strand van Playas de Muro is een van de beste op het eiland. Het fijne, witte zandstrand van Alcúdia strekt zich uit over een flink aantal kilometers, helemaal vanaf de haven van Alcúdia tot Can Picafort en is ideaal voor kinderen en watersporten.
    Een auto is aanbevolen, maar niet per se nodig. Tijdens het hoogseizoen rijdt er elke 15 minuten een bus naar het centrum van Puerto de Alcúdia, gelegen op slechts 5 km afstand. Daar is de sfeer levendiger, de straten zijn vol met winkels, bars en restaurants. We raden een bezoek aan het oude centrum van Alcúdia en de markt op dinsdag en zondag aan.
    Neem voor bijkomende kosten contact op met de adverteerder.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van feesten en evenementen is niet toegestaan.
    Afstanden:
    Strand: 150 m - Playas de Muro
    Luchthaven: 61.5 km - Son Sant Joan
    Golf: 6 km - Alcanada
    Dorp: 100 m - Playas de Muro
    Treinstation: 10 km - Sa Pobla
    Bushalte: 50 m - Playas de Muro
    Veerboot: 5 km - Puerto de Alcudia
    Ziekenhuis: 1 km - Playas de Muro

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Muro

    WeatherAPI.com