Bungalow.Net-

EDEN HIBISCUS 222

Spanje balearen Muro

  • 8
  • 4
EDEN HIBISCUS 222

    Ontdek de schoonheid en het comfort van deze fantastische landelijke villa in Muro, die u toelaat om te ontspannen en het dagelijks leven te vergeten. Het is geschikt voor 10 personen.
    Het huis beschikt over fantastische buitenruimtes. Er is een barbecue en een veranda met tafel en stoelen om te genieten van een diner in de tuin. Neem een verfrissende duik in het zwembad (11 m diameter, minimale 0,9 m, maximale diepte 1,5 m), of ontspan gewoon en zonnebaad op het ligweide met 8 ligbedden terwijl de kinderen in de tuin spelen met ongeveer 200 m2 gazon. Dit is een perfecte plek voor zonliefhebbers, die willen genieten van het goede weer van Mallorca en ontspannen op een privé en rustige plek. Vanaf het terras kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het landschap en de bergen. Er zijn geen directe buren, het dichtstbijzijnde huis ligt op ongeveer 100 meter afstand.
    Dit moderne en luxueuze huis van 239 m2 is verdeeld over twee verdiepingen. Het heeft 4 slaapkamers en is mooi ingericht. Drie van de slaapkamers bevinden zich op de begane grond en één op de 1e verdieping. Twee van de slaapkamers hebben twee eenpersoonsbedden (hoewel ze in een van slaapkamers als een tweepersoonsbed dienen) en de andere twee hebben een tweepersoonsbed (de kamer op de 1e verdieping heeft een eigen badkamer). Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. We kunnen indien nodig gratis 2 extra bedden verstrekken. De woning heeft 3 badkamers; één en-suite met bubbelbad, één met douche en een toilet, gelegen op de begane grond. De accommodatie heeft vloerverwarming zodat u ook in de winter hier kunt logeren.
    De grote en mooie woonkamer heeft twee comfortabele banken om een goed boek te lezen, naar een dvd-film of satelliettelevisie te kijken. Er is ook airconditioning. De open keuken met keramisch fornuis, grenzend aan de woonkamer en de eetkamer, is uitgerust met alles wat u nodig heeft om te koken tijdens uw verblijf. Het huis is ook voorzien van een wasmachine, een droger, een strijkijzer en een strijkplank.
    Binnen slechts 20 minuten bent u met de auto bij Playa de Muro. Het is een heel lang strand met fijn zand en niet erg diep water. In de omgeving zijn er verschillende natuurlijke gebieden, waar geen hotels zijn en andere bebouwde gebieden met veel restaurants en bars dichtbij het strand. Breng een dag door op het strand en geniet van een cocktail terwijl u naar de zonsondergang kijkt. Binnen minder dan 10 minuten bent u met de auto in Sa Pobla met verschillende grote supermarkten, bars en restaurants.
    Het elektriciteitsverbruik wordt apart van een verbruik van € 14,29 per nacht betaald. Als u dit bedrag niet overschrijdt, is de elektriciteit inbegrepen. Er is een elektrische meter.
    Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan in deze accommodatie.
    Er is buitenparkeerplaats voor 3 auto's aan de voorkant van het huis.
    Afstanden:
    Strand: 15 km - Can Picafort
    Luchthaven: 39 km - Son Sant Joan Airport
    Golfbaan: 16 km - Alcanada
    Stad: 1 km - Muro
    Treinstation: 3 km - Muro
    Bushalte: 3 km - Muro
    Veerboot: 16 km - Port Alcudia
    Ziekenhuis: 14 km - Ziekenhuis van Inca
    Toeristenlicentie: ET/2795

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Muro

    WeatherAPI.com