Bungalow.Net-

EDEN IUCA 223

Spanje balearen Muro

  • 6
  • 3
EDEN IUCA 223

    Welkom bij Eden Iuca! Geniet van uw eigen stukje idyllische Mallorcaanse platteland en ontdek de schoonheid en het comfort van een huis dat uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring zal maken. Het is comfortabel geschikt voor 6 tot 8 personen.
    Dit is een modern gelijkvloers huis met 3 slaapkamers. Ze zijn allemaal zeer smaakvol ingericht. Twee van hen zijn ingericht met eenpersoonsbedden en de derde met een tweepersoonsbed. Er zijn 3 badkamers in totaal, 2 met bad en één met douchecabine, waarvan twee en-suite badkamers zijn. De slaapkamers en het hele huis is voorzien van airconditioning. We kunnen indien nodig gratis 2 extra bedden verstrekken. Voor frisse winternachten kunt u de vloerverwarming inschakelen.
    Elke kamer; elk detail en elk item is perfect geïntegreerd in het huis en vormt een verfijnde oase van design en comfort. De ruime woonkamer biedt u een comfortabele bank om een goed boek te lezen, te surfen op het internet of televisie te kijken (satelliet-tv). De aangrenzende open keuken met eethoek biedt u alles wat u nodig heeft voor het bereiden van uw maaltijden: een broodrooster, een koffiezetapparaat, een elektrische oven, keramische kookplaat, vaatwasser, mixer, bestek, keukengerei en een koelkast-vriezer. Geniet van uw maaltijd met vrienden - de eettafel biedt plaats aan maximaal 8 personen. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor maximaal 3 auto's vóór het huis, maar deze zijn niet overdekt.
    Voor uw tuinfeesten is er een barbecue en een tafel met stoelen op het terras. Neem een verfrissende duik in het zwembad of ontspan terwijl uw kinderen in de tuin spelen. Het gazon heeft een oppervlakte van ongeveer 500m2. Het privé ronde zwembad heeft een diameter van 11m. Natuurlijk kunt u zonnebaden bij het zwembad op een van de 4 ligstoelen - de perfecte plek voor alle zonliefhebbers, die op zoek zijn naar een rustige en privé plek om te genieten van de Mallorcaanse zon. Vanaf het terras kunt u genieten van een mooi uitzicht over het landschap tot aan de bergen. Er zijn geen directe buren; het volgende huis ligt op ongeveer 100 meter van het huis.
    Binnen slechts 20 minuten bent u met de auto bij het mooie strand Playa de Muro. Playa de Muro is een lang zandstrand met fijnkorrelig zand en matige deining. De zone bestaat uit verschillende natuurgebieden zonder hotels of restaurants en andere zones met faciliteiten zoals restaurants, toiletten en bars. Breng een aangename dag op het fijnkorrelige zandstrand door of geniet van een cocktail terwijl u naar de zonsondergang kijkt. Binnen minder dan 10 minuten bent u met de auto in Sa Pobla met een grote supermarkt, bars en restaurants.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Het elektriciteitsverbruik wordt apart van een verbruik van € 14,29 per nacht betaald. Als u dit bedrag niet overschrijdt, is de elektriciteit inbegrepen. Er is een elektrische meter.
    Afstanden
    Strand: 11 km - Can Picafort
    Luchthaven: 41 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 16 km - Alcanada
    Stad: 1 km - Muro
    Treinstation: 3 km - Muro
    Bushalte: 3 km - Muro
    Veerboot: 16 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 12.8 km - Inca
    Toeristenlicentie: ET/2794

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Muro

    WeatherAPI.com