Bungalow.Net-

CAN RIUS

Spanje balearen Muro

  • 8
  • 3
CAN RIUS

    Huis voor 8 personen met zwembad omgeven door platteland, met WIFI en satelliet-tv, op slechts 10 km van het strand
    Het huis van  250 m2 met twee verdiepingen heeft vier slaapkamers en is ideaal voor families of groepen vrienden. Twee van de slaapkamers zijn ingericht met twee eenpersoonsbedden, terwijl de andere twee slaapkamers tweepersoonsbedden hebben. Drie van de slaapkamers en drie badkamers (2 en suite) bevinden zich op de bovenverdieping, terwijl de vierde beneden is waar ook nog een badkamer is. Drie van de badkamers zijn uitgerust met douche en één met bad. Ze zijn allemaal voorzien van een haardroger.
    Het huis heeft een warme sfeer die u in elke kamer voelt. Ontspant u in de woonkamer, waar u twee banken vindt. Een leuke plek om satelliet-tv te kijken, op internet te surfen (WIFI) of een siësta te houden. De eetkamer is uitgerust met een houten tafel voor 8 personen, waar u comfortabel kunt genieten van uw maaltijden met familie en vrienden. De keuken is uitgerust met alles wat u nodig hebt: broodrooster, koffiezetapparaat, gasfornuis en oven, bestek, keukengerei, koelkast en vriezer etc. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig.
    Buiten kunt u tijd doorbrengen op het terras, van een barbecue genieten, een duik nemen in het zwembad of gewoon ontspannen in de tuin. De veranda van 100 m2 is ingericht met een grote houten tafel. U heeft ook de mogelijkheid om buiten te koken want vlak naast de barbecue is er een tweede keuken met een vaatwasser. Aan de voorzijde van de veranda met uitzicht op het zwembad is er een ontspanningsruimte met stoelen en fauteuils. De juiste plek voor rustzoekers. Het zwembad van 4,5 x 8 meter is privé. Naast het zwembad is er ook een pergola met een andere eethoek. Een leuke plek om te genieten van het mediterrane weer.
    Het huis ligt in Muro, net aan de rand van het stadje. Het ligt op een zeer rustige plek, dichtbij veel faciliteiten zoals supermarkt, bank, sportcentrum, bars en enkele restaurants.
    Binnen 10 minuten bent u met de auto bij de dichtstbijzijnde stranden: Can Picafort en Ses Casetes des Capellans. U kunt genieten van een aangename zonnige dag op het zandstrand en heerlijke paella eten voor lunch in een van de restaurants met uitzicht op zee. Haal het beste uit de dag en geniet een cocktail bij zonsondergang! De boulevard van Can Picafort heeft een geweldig aanbod aan bars en restaurants en het heeft altijd een levendige sfeer. Als u richting Alcudia gaat, vindt u Playa de Muro, een rustig strand met een beschermd duingebied van ecologisch belang. Het heeft ondiep kristalhelder water, ideaal voor kinderen. Het is de moeite waard om naar Alcúdia of Pollensa te gaan en hun talrijke kleine baaien te ontdekken!
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Afstanden
    Strand: 10,6 km - Can Picafort
    Luchthaven: 44.9 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 14.9 km - Golf Pollença
    Stadscentrum: 0,5 km - Muro
    Treinstation: 2,5 km - Muro
    Bushalte: 1 km - Muro
    Veerboot: 17,9 km - Port Alcúdia
    Ziekenhuis: 12.8 km - Hospital de Muro
    Toeristenlicentie: 9157/2000

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Muro

    WeatherAPI.com