Bungalow.Net-

MALVASIA

Spanje balearen Muro

  • 6
  • 3
MALVASIA

    Moderne accommodatie gelegen in de landelijke omgeving, in Muro. Het biedt uitzicht op het platteland en is geschikt voor 6 personen + 2 extra (gratis).
    De accommodatie beschikt over een zwembad van 8x4m met een diepte van 1m tot 1,80m; er is ook een buitendouche om af te koelen. Rond het zwembad zijn er ook 6 ligbedden om in de zon te ontspannen weg van het dagelijkse leven. Er is een verhard gebied van 25m2 en een omheind grasgebied van 560m2. U bereikt het huis via een fantastische gemeubileerde veranda van 30m2 waar u van fantastische avonden kunt genieten met uw familie en vrienden. De barbecue ligt op het gazon en daar kunt u uw vrienden en familie met gegrild vlees en groenten verassen. Bij de accommodatie is er parkeerruimte voor 5 auto's en de privacy ervan is gedeeltelijk.
    De woonkamer, de eetkamer en de keuken bevinden zich in een geweldige ruimte waar u onvergetelijke momenten kunt beleven met uw familie en vrienden. Deze kamer is voorzien van airconditioning en is de ideale plek om te ontspannen terwijl u satelliet-tv kijkt of een goed boek leest. De keuken heeft een ontbijttafel met krukken en biedt u alles wat u nodig heeft om een gerecht te bereiden, inclusief een elektrisch fornuis. De wasruimte met 1 wasmachine, 1 strijkijzer en 1 strijkplank bevindt zich in de keuken. Er zijn in totaal 3 slaapkamers in deze accommodatie, 1 met 1 tweepersoonsbed en de andere 2 met 2 eenpersoonsbedden. 2 van de slaapkamers hebben kasten, er is 1 wieg voor de kleintjes en u heeft ook toegang tot 2 extra ruimten op de slaapbank, zonder extra kosten. Dit huis heeft 3 badkamers, alle en suite met douche en een gastentoilet. Deze woning heeft airconditioning in het hele huis.
    Het huis ligt in Muro, maar ligt op slechts 6 km van het toeristische gebied van Can Picafort. In Can Picafort is elke vrijdagochtend een markt waar u veel lokale producten kunt kopen. Deze woning ligt op loopafstand van het openbare domein Son Real, waar u de duinen, beekjes kunt bezichtigen, een wandeling maken door de typische mediterrane vegetatie en de archeologische ruïnes bezoeken. Op dit gebied van het eiland Mallorca heeft u toegang tot veel diensten en amusement, zowel overdag als 's nachts. Er zijn ook mooie fijnkorrelige witte zandstranden waar u allerlei watersporten kunt beoefenen zoals windsurfen, kitesurfen, jetski's en allerlei voertuigen huren of boottochten maken.
    Opmerking: Wij kunnen de gasten onder 21 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan bij deze woning.
    Afstanden
    Strand: 6 km - Can Picafort
    Luchthaven: 59 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 24 km - Golf Alcanada
    Stad: 5 km - Can Picafort
    Treinstation: 7.8 km - Muro
    Bushalte: 5 km - Can Picafort
    Veerboot: 15,5 km - Haven van Alcudia
    Ziekenhuis: 13,2 km - Muro General Hospital
    Toeristenvergunning: 5459/2016

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Muro

    WeatherAPI.com