Bungalow.Net-

FINCA CAN VOLA

Spanje balearen Palma de Mallorca

  • 10
  • 4
FINCA CAN VOLA

    Gelegen in een urbanisatie van Son Oliver, S'Aranjassa is dit prachtige chalet met privé zwembad en tuin dichtbij Palma de Mallorca. Het biedt comfortabele accommodatie voor 10 gasten. Deze accommodatie heeft veel voorzieningen en een moderne inrichting. Het privé zoutwaterzwembad met een spectaculair uitzicht op de bergen is waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom u van deze accommodatie zal houden. Het zwembad heeft een grootte van 15 meter x 4 meter en een diepte van 1,2m tot 1,9m. Het is geschikt voor beide seizoenen, aangezien het zwembad koel water heeft in de zomer en voor de winter kan het verwarmd worden tot 28 graden. Na het zwemmen kunt u het zout afwassen dankzij de buitendouche. Geniet van ontspannende momenten in de jacuzzi of krijg een mooi kleurtje op de ligstoelen. Een trap naast het zwembad leidt u naar een buitenbadkamer met douche. De veranda is de perfecte plek voor een barbecue met vrienden en familie, met uitzicht op het zwembad en de bergen. Als u uw conditie wil behouden terwijl u op vakantie bent, kunt u gebruik maken van de fitnessruimte. Het perceel is omheind en er zijn geen directe buren, dus u kunt genieten van privacy.
    Binnen vindt u elegant comfort met moderne apparatuur. Het hart van het huis is de grote zit-eetkamer met grote ramen. Het meest onderscheidende detail is de open haard. Er is een televisie met satellietzenders beschikbaar. De lichte keuken beschikt over alle belangrijke kookgerei, een gasfornuis, vaatwasser en nog veel meer. Eén slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met douche bevindt zich op de begane grond.  Er is ook een toilet op de begane grond. Via de trap bereikt u de eerste verdieping waar de overige slaapkamers zich bevinden. Twee zijn voorzien van een tweepersoonsbed en eigen badkamer met douche. De vierde kamer is de grootste, met een tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden, een kleedkamer en een moderne badkamer met massagedouche. Deze kamer heeft ook toegang tot het terras op de eerste verdieping.
    Dit huis is geschikt voor beide seizoenen, omdat er centrale airconditioning is in het hele huis en vloerverwarming voor de winter. Er is ook een wasruimte met wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank. Er is nog één badkamer met douche in de garage.
    Deze villa ligt in Son Oliver, S'Aranjassa, op slechts 17 km van Palma de Mallorca. De hoofdstad is bekend vanwege de kathedraal La Seu, het kasteel Bellver en de pittoreske oude binnenstad. De stad is een mix van het moderne leven en zijn geschiedenis waar u de oude stadsmuur, historisch interessante gebouwen en oude windmolens kunt zien. Playa de Palma ligt op 10 km van het huis. Met de auto kunt u meer stranden bezoeken zoals Es Trenc en Cala Pi. Supermarkten en alles wat u nodig heeft om uzelf te verzorgen tijdens uw verblijf vindt u in Can Pastilla of S'Arenal.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Er is parkeerplaats voor 2 auto's in de garage.
    De verwarming van het zwembad (maximaal 28 graden) duurt 2 dagen, dus laat het ons 48 uur eerder weten als u het zwembad wilt verwarmen.
    Afstanden:
    Strand: 10 km - Playa de Palma
    Luchthaven: 9,7 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 11.7 km - Son Gual
    Stad: 2 km - S'Aranjassa
    Treinstation: 16 km - Estacio Intermodale
    Bushalte: 3 km - S ' Aranjassa
    Veerboot: 17 km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 14.5 km - Son Llatzer
    Borg: €500,-
    Verwarming (november - april): €10,- per nacht (optioneel)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Palma de Mallorca

    WeatherAPI.com