Bungalow.Net-

SES NINES

Spanje balearen Petra

  • 6
  • 3
SES NINES

    Geniet van het Mallorcaanse platteland in dit prachtige huis met privé zwembad in Petra. Deze accommodatie is geschikt voor 6 personen. U kunt ook een verfrissende duik nemen in het prachtige zwembad van 7,5 x 3,5 meter met een diepte van 1,2 tot 1,6 meter. Daarna kunt u ontspannen terwijl u zonnebaadt op de ligstoel of van een cocktail geniet in de prachtige relaxruimte bij het zwembad. Er is ook een gemeubileerde veranda bij de ingang van het huis waar u comfortabel kunt lunchen of dineren met het prachtige uitzicht op het Mallorcaanse platteland. De woning beschikt ook over andere buitenhoeken waar u in een mooie omgeving kunt rusten en ontspannen. Het perceel is omheind en de privacy is volledig.
    Dit prachtige huis heeft een traditionele Mallorcaanse stijl. De accommodatie van 180 m2 met twee verdiepingen heeft ruime en lichte kamers met een rustieke maar moderne stijl en alle gemakken om uw vakantie volledig te genieten. Op de begane grond vindt u een fantastische eetkamer voor 6 personen met ongelooflijke details zoals de binnenput. Het is in dezelfde ruimte als de woonkamer die toegang heeft tot de veranda. Hier kunt u rusten op de comfortabele bank terwijl u satelliet-tv kijkt of genieten van de warmte van de open haard op koude dagen. U heeft toegang tot de keuken via de eethoek. Het beschikt over een gasfornuis en is goed uitgerust om tijdens uw verblijf te koken. Het beschikt ook over een vaatwasser, een elektrische oven en een tafel met stoelen waar u kunt ontbijten. Er is  ook een aparte wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn 3 slaapkamers in de accommodatie. Twee van hen zijn op de begane grond, één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden, beide met een kast. Er is ook een badkamer met douche op deze verdieping. De laatste slaapkamer is op de eerste verdieping. Het heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche. Als u met een baby reist, kunnen we een kinderbed en een kinderstoel verstrekken.
    Dit prachtige huis ligt zeer dichtbij het dorp Petra, geboorteplaats van Fray Junipero Serra, de oprichter van steden zoals San Francisco. U kunt het museum bezoeken welk naar hem is genoemd, evenals het San Bernardino-klooster of de hermitage de Bonany. U vindt restaurants en kleine winkels in het dorp om uzelf te verzorgen tijdens uw vakantie. Het dichtstbijzijnde strand is Can Picafort met wit zand en kristalhelder water. Palma, de hoofdstad van het eiland, is ook erg dichtbij, ongeveer 40 km verderop, waar u een gevarieerd recreatief aanbod, winkels, restaurants en winkelcentra vindt.
    Er is buitenparkeerruimte voor 3 auto's.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Afstanden
    Strand: 20.5 km - Can Picafort
    Luchthaven: 47,8 km - Aeroport de Son Sant Joan
    Golfbaan: 15.6 km - Rotana
    Dorp: 3.9 km - Petra
    Treinstation: 2.3 km - Petra
    Bushalte: 2.3 km - Petra
    Veerboot: 28,4 km - Port d'Alcudia
    Ziekenhuis: 14,1 km - Hospital de Manacor
    Toeristenvergunning: ETV/941

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Petra

    WeatherAPI.com