Bungalow.Net-

MILOCA

Spanje balearen Playa De Muro

  • 6
  • 3
MILOCA

    Dit mooie, grote gelijkvloerse huis van 100 m2 heeft 3 slaapkamers en een prachtige tuin; ideaal voor gezinnen met kinderen! Deze accommodatie is geschikt voor 6 personen.
    Twee van de slaapkamers hebben twee eenpersoonsbedden, terwijl de derde slaapkamer een tweepersoonsbed heeft. Alle drie hebben uitzicht op de tuin en zijn ruim, met voldoende ruimte om een babybedje te plaatsen, indien nodig. Het huis beschikt over 2 badkamers: één binnen met een bad naast de slaapkamers en één buiten met een douche.
    De zachte zeebries vult alle kamers met een mediterrane sfeer. Ontspan op de bank in de woonkamer, lees een boek, kijk televisie of geniet van een beetje siesta. De eetruimte is zeer ruim en heeft een eettafel en genoeg stoelen voor het hele gezin. Het heeft toegang tot de tuin en een van de terrassen.
    De keuken is volledig uitgerust met alle benodigde keukengerei en apparatuur om een lekkere maaltijd te bereiden: elektrische oven, gasfornuis, mixer, broodrooster, koffiezetapparaat, koelkast, vriezer enz. De keuken heeft ook toegang tot de tuin. Aan deze kant vindt u een kleine badkamer met een douche, waar u na een dag op het strand zich kunt verfrissen. Hier vindt u ook een wasruimte met wasmachine en strijkijzer met strijkplank.
    De goed onderhouden buitenruimte is geweldig en uw kinderen zullen veel ruimte hebben om te spelen. Het gemeubileerde terras nodigt u uit om van een diner of een drankje te genieten met uw familie. Er is een aantal speelgoed aanwezig waar uw kinderen mee kunnen spelen. Elke hoek van de tuin is een goede plek om te ontspannen of te zonnebaden. Huisdieren zijn welkom. U kunt uw auto parkeren op de straat, zonder extra kosten.
    Het huis ligt dichtbij het strand Playa de Muro, een van de mooiste stranden van het eiland. Het fijnkorrelige lange zandstrand is beschermd door de duinen en is bekend om zijn kristalheldere water. Dit strand ligt tegelijkertijd naast Capellans, waar u van een paella of een cocktail kunt genieten in een van de bars.
    Wij raden u aan het natuurpark S'Albufera te bezoeken, de authentieke dorpen Alcúdia, Pollença en Artà, de vuurtoren van Formentor, het Cap de Pinar-gebied met veel kleine baaien, de vissersstad Colònia de Sant Pere, het strand Sa Cànova en veel meer.
    Geniet van de mediterrane levensstijl en de prachtige plekken van Mallorca!
    Afstanden:
    Bank: 3 km
    Zandstrand: 100 meter
    Golfbaan Alcanada: 9 km
    Busstation: 700 meter
    Supermarkt: 1,5 km
    Luchthaven: 65 km
    Stadscentrum Alcúdia: 7 km
    Veerboot Alcúdia: 8 km
    Toeristenvergunning: 11638

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Playa De Muro

    WeatherAPI.com