Bungalow.Net-

CAN ESCANDEU

Spanje balearen Pollenca

  • 9
  • 4
CAN ESCANDEU

    Fantastische villa gelegen in Pollença, dichtbij de zee, met een prachtig zwembad en uitzicht op het bos en de bergen. Deze accommodatie is geschikt voor 8 tot 9 personen. Welkom bij deze fantastische villa met prachtig tuin, een grasveld rond het zwembad van 9m x 3,5m met een diepte van 1m tot 1,90m en comfortabele hangmatten perfect om te ontspannen na een duik. Er is ook een buitendouche. Hiernaast is er een mooie veranda waar u lekkere barbecues kunt bereiden met uw geliefden en waarom niet genieten van een lekker glas wijn of cava. Als u zich wil vermaken, is er een tafeltennistafel. Er zijn directe buren, maar u heeft veel privacy, omdat het huis helemaal omheind is.
    Als u de accommodatie betreedt, komt u binnen in een woonkamer met open haard, waar u de satelliet-tv, een dvd-film kunt bekijken of muziek kunt luisteren. De goed uitgeruste keuken met keramische kookplaat beschikt over alle apparatuur die u nodig heeft om uw favoriete gerechten te bereiden. Het huis beschikt over vier slaapkamers, allemaal met kledingkasten en airconditioning (van 21:00 tot 08:00 uur). Een van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed, de rest hebben elk twee eenpersoonsbedden en een van hen heeft een badkamer en suite met douche. Er zijn ook nog twee badkamers om op deze verdieping. Als u met een negende persoon komt, bieden wij u een opklapbed tegen een klein bedrag. Als u tijdens de winter komt, maakt u zich geen zorgen, want er zijn 3 radiatoren (maximaal) beschikbaar. Als u met baby's komt, heeft u twee babybedjes en een kinderstoel ter uw beschikking. De accommodatie beschikt ook over een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    Het huis ligt in een rustige omgeving, tussen het strand en het dorp Pollença, waar u alle benodigde diensten vindt. We raden een bezoek aan de Calvari-kapel aan die u via 365 treden kunt bereiken, één voor elke dag van het jaar. Omdat het dichtbij de Sierra de Tramuntana ligt kunt u in dit gebied genieten van hiken of fietsen. Puerto de Pollença is het dichtstbijzijnde strand, maar mis niet de kleine idyllische baaien zoals Cala Bóquer, Cala Sant Vicenç of de prachtige stranden Formentor en Escorca.
    Neem voor extra kosten contact op met de adverteerder.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Er is buitenparkeerplaats voor 4 auto's.
    De airconditioning werkt van 21:00 tot 08:00 uur.
    Afstanden:
    Strand: 4,3km - Port de Pollença
    Luchthaven: 63.3km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 7.3km - Golf van Pollença
    Dorp: 4.4 km - Pollença
    Treinstation: 18.4km - Sa Pobla
    Bushalte: 2.8km - Pollença
    Veerboot: 12,1km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 16.2km - Hospital General de Muro
    Borg: €300,-
    Extra Bed (januari - december): €20,- per nacht (optioneel)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Pollenca

    WeatherAPI.com