Bungalow.Net-

BANDURRIA

Spanje balearen Pollença

  • 6
  • 3
BANDURRIA

    Deze accommodatie dichtbij het prachtige stadje Pollensa, in het noorden van Mallorca is geschikt voor 6 personen.
    Het beschikt over een tuin met een zwembad van 9,5 m x 4,5 m met een diepte van 1,1 m tot 2,1 m. Hier kunt u ontspannen op een van de ligstoelen of een lekkere barbecue bereiden. De veranda is een leuke hoek om met vrienden te dineren.
    Dit gelijkvloerse huis van 260 m2 heeft twee slaapkamers voorzien van twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Er is een badkamer met douche en een badkamer met bad. Wij kunnen een kinderbedje verstrekken indien u één nodig hebt.
    In de lichte zit-eetkamer kunt u satelliet-tv kijken, een goed boek lezen of lunchen met uw geliefden. De keuken is goed uitgerust inclusief een keramische kookplaat. Er is airconditioning in de slaapkamers en in de woonkamer. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Deze woning is de juiste keuze als u op zoek bent naar strand- en/of actieve vakanties. Het mooie zandstrand van Puerto de Pollensa en de bergen liggen op een paar kilometer afstand. In de Serra de Tramuntana kunt u vele idyllische plekken, wandel- en fietsroutes verkennen. Er zijn veel kleine kiezelstranden zoals Playa de Escorca of Sa Calobra. Als u voor zandstranden kiest, kunt u naar Puerto de Pollensa, Formentor of Cala Sant Vicente gaan. In de oude stad van Pollensa vindt u alle benodigde diensten voor uw verblijf. Verder heeft het centrum een mooi hoofdplein met restaurants. Vergeet niet om het Golgota van Pollensa te bezoeken. Op de top is een kleine kapel en u kunt genieten van een prachtig uitzicht over de baai van Pollensa.
    Er is buitenparkeerplaats voor 3 auto's.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Afstanden:
    Strand: 4 km - Puerto de Pollensa
    Luchthaven: 62 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 4,5 km - Pollensa
    Stad: 3 km - Pollensa
    Treinstation: 15,8 km Sa Pobla
    Busstation: 3 km - Pollensa
    Veerboot: 11,5 km - Puerto de Alcudia
    Ziekenhuis: 25,8 km - Hospital Comarcal de Inca
    Toeristenvergunning: VTV 0207 BAL

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Pollença

    WeatherAPI.com