Bungalow.Net-

BELL-PUNT

Spanje balearen Port D'alcudia

  • 8
  • 4
BELL-PUNT

    Welkom bij dit prachtige huis voor 8 personen in de eerste lijn van de zee met directe toegang tot het strand in Alcanada
    De accommodatie beschikt over goed onderhouden en mooie buitenruimtes: een ruime tuin, 6 ligbedden, 2 gemeubileerde terrassen, barbecue, prachtig uitzicht op zee en directe toegang tot de zee.
    Het huis van 170m2 is verdeeld over 3 woonlagen.  Er zijn 4 slaapkamers op de 1e verdieping (drie elk met een tweepersoonsbed en één met 2 eenpersoonsbedden). Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er zijn 2 badkamers met bad (één op de 1e verdieping en de andere is op de begane grond).
    De gezellige woon-eetkamer is ingericht met een comfortabele bank waar u rustige uren kunt doorbrengen na het strand, tv kijken of uw favoriete boek lezen. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van een gasoven en beschikt over alle benodigde kookgerei. Er is ook een wasmachine en een strijkijzer met strijkplank aanwezig.
    Alcanada is een rustig gebied dat bewoond wordt door lokale bevolking. Aan het eind van het dorp vindt u een prachtig strand, geliefd door de Mallorcanen.
    Voor het strand ligt er een klein eiland waar men naartoe kan zwemmen. Hier vindt u een vuurtoren die een bijzondere charme geeft aan dit gebied. Dichtbij het strand ligt de beroemde 18-holes golfbaan Alcanada Golf.
    Hier zijn er een aantal goede restaurants en een kleine supermarkt.
    Van Alcanada is het heel makkelijk om naar Port Alcudia te rijden. Dit is een levendige stad met allerlei voorzieningen: restaurants, supermarkten, winkels en recreatieve activiteiten. Maak een wandeling langs de promenade in Alcudia en proef een huisgemaakt ijs. Dit gebied is beroemd om zijn prachtige stranden en baaien met een transparant water, zoals o.a. Cala de Sant Pere, Platja des Morer Vermell, Platja de la Victoria en Es Coll Baix.
    Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele extra kosten
    Het houden van evenementen is niet toegestaan
    Er is buitenparkeerruimte voor 2 auto's
    Afstanden
    Strand: 2.9 km - Port d'Alcúdia
    Luchthaven: 64 km - Son Sant Joan Airport
    Golfbaan: 0,6 km - Alcanada
    Stadscentrum: 4.4 km - Alcúdia
    Treinstation: 19.5 km - Treinstation Sa Pobla
    Busstation: 0.350 km - Port Alcúdia
    Veerboot: 2 km - Port Alcúdia
    Ziekenhuis: 10.5 km - Hospital Comarcal de Inca
    Toeristenvergunning: VT-102790

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Port D'alcudia

    WeatherAPI.com