Bungalow.Net-

MAR BLAU

Spanje balearen Port D'alcudia

  • 4
  • 2
MAR BLAU

    Welkom bij dit prachtige appartement aan de kust in Puerto de Alcudia, waar 4 personen zullen genieten van een geweldige strandvakantie.

    Het gezellige privéterras is een droomachtige hoek voor onze gasten, de perfecte plek voor een heerlijk ontbijt vroeg in de ochtend terwijl u de zee bewondert en de zeewind voelt. De ligging aan de zee is een voorrecht waardoor u op elk moment een duik in de zee kunt nemen of kunt zonnebaden, maar u kunt ook gebruikmaken van het gemeenschappelijke zwembad van het complex. Dit is een geweldig chloorfilterbad van maar liefst 15 x 8 meter met een diepte van 1,4 tot 2,5 meter, kinderbad
    (met een diameter van 3 meter en 0,3 meter waterdiepte) en buitendouche.

    Dit appartement ligt op de tweede verdieping en heeft een kleine lift. Het heeft een oppervlakte van 80 m2, bestaande uit een fantastische woon-eetkamer, waar u de satelliet-tv-zenders kunt kijken en kunt genieten van het uitzicht op zee en de maaltijden samen kunt nuttigen; een mediterrane en eenvoudige keuken met een gasfornuis waar u ook de wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank vindt; twee slaapkamers met elk een kast, een met twee eenpersoonsbedden en de andere met een tweepersoonsbed en toegang tot het terras; en een toilet en een douche badkamer. Een babybedje en een kinderstoel zijn ook beschikbaar, evenals 3 fans, hoewel de sfeer altijd koel is door de zee.

    De locatie van dit appartement is perfect omdat u alles wat u nodig heeft te voet zult bereiken, zoals allerlei restaurants, bars, winkels, supermarkten, taxi- en bushaltes die in het hoogseizoen elke 15 minuten voorbij komen, zodat u de omgeving kunt bezoeken. mooie stad Alcudia, Puerto de Pollensa of de hoofdstad van het eiland, Palma de Mallorca. De fea-markt in Alcudia vindt elke dinsdag en zondag plaats en wordt een levendige plek waar je lokale en ambachtelijke producten kunt kopen. Het strand ligt op slechts een steenworp afstand, die van Puerto de Alcudia, maar u kunt ook een bezoek brengen aan Playa de Muro, Ca'n Picafort of Puerto de Pollença. En liefhebbers van golfen vinden een geweldige cursus in Alcanada, op slechts 5 km afstand.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Het zwembad is geopend van 15 april tot 31 oktober. De openingstijden zijn van 09.00 uur tot 20.00 uur.

    Afstanden
    Strand: 0.110 km - Puerto de Alcúdia
    Luchthaven: 61.9 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 5 km - Alcanada Golf
    Plaats: 0.010 km - Puerto de Alcúdia
    Treinstation: 14,3 km - Sa Pobla
    Bushalte: 0.100 km - Puerto de Alcúdia
    Veerboot: 1 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 25.6 km - Hospital Comarcal de Inca

    Toeristenlicentie: L12E9031

    Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Port D'alcudia

    WeatherAPI.com